UFC

(FOTO) UFC fan istetovirao kako Khabib guši Conora i još tri povijesna UFC momenta!

Tetovaže
 Instagram
Tattoo studio "Flash Ink" s Balija se na svojim društvenim kanalima pohvalio nevjerojatnim uratkom koji je naručen od jednog očito "hard core" UFC fana.

On je u čak tri navrata morao dolaziti kako bi se dovršile ukupno četiri tetovaže na njegovoj lijevoj ruci. Sve četiri prikazuju povijesne momente iz relativno recentnih UFC mečeva. Na onoj najvećoj se nalazi sada već bivši UFC prvak u bantam kategoriji Cody Garbrandt s pojasem šampiona oko pasa. Ispod njega, na podlaktici iste ruke, je Jorge Masvidal i njegovo "koljeno iz pakla" kojim je za samo nekoliko sekundi nokautirao Bena Askrena.

Unutarnja strana ruke je rezervirana za Yoela Romera i Roberta Whittakera, odnosno Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora. Prva tetovaža prikazuje "front kick" kojim je Australac pogodio Kubanca, a druga moment kada je McGregor drugi put u UFC karijeri završen "rear-naked" gušenjem.

Tetovaže je primjetio i bivši prvak Cody "No Love" Garbrandt koji je komentirao s riječi "Počašćen sam!!!". Bilo bi zanimljivo kako bi ove uratke prokomentirao recimo irski "Notorious"...

Linker
24. travanj 2024 07:07