UFC

(FOTO/VIDEO) Stipe Miočić objavio novi video s treninga, Jon Jones pliva i pokazuje ‘isklesano‘ tijelo. Spektakl se bliži!

Stipe Miočić (lijevo) | Jon Jones (desno)

 Screenshot (instagram, Stipe Miočić, Jon Jones)
Polako, ali sigurno približavamo se UFC 309 eventu koji će nam ponuditi jedan od najiščekivanijih mečeva godine

Ponovno smo jako blizu meču između Stipe Miočića i Jona Jonesa. Pišemo "ponovno" jer prošle godine u ovo doba također smo iščekivali taj meč i manje od mjesec dana dijelilo nas je od velikog okršaja za pojas u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

Nažalost, Jon Jones ozlijedio se dva i pol tjedna prije UFC 295 eventa i otkazao je meč protiv Miočića. Stipe također nije nastupio na tom eventu, a Sergei Pavlovich i Tom Aspinall uskočili su kao zamjene i borili su se za status privremenog prvaka UFC-ove teške kategorije. Aspinall je ekspresno slavio u tom meču, ali još uvijek nije dobio priliku boriti se s prvakom.

UFC-ovi čelnici odlučili su ponovno pokušati održati meč između Miočića i Jonesa, a ta borba na rasporedu je u noći sa 16. na 17. studenog (11. mjesec). "Bones" i Stipe predvodit će UFC 309 event, ako sve pođe po planu i ne ponovi se prošla godina kada smo došli jako blizu toj borbi, a zatim je ozljeda sve pokvarila.

Oba borca tako su dobila dodatnih godinu dana za pripremu, a sudeći prema sadržaju koji objavljuju na društvenim mrežama, obojica se marljivo spremaju i u dobroj su formi. Jones je nedavno dijelio isječke treninga s Gableom Stevesonom, a prije nekoliko dana objavio je i fotografije s treninga na kojem je prisutan Gordon Ryan, najbolji grappler u povijesti.

Osim uobičajenih treninga u dvorani, Jones uvijek dio svojih priprema odrađuje i u bazenu. Plivanjem radi na svojoj kondicijskoj spremi, kao i na disanju, a na fotografijama izgleda puno "izrezanije" i spremnije u odnosu na svoj teškaški debi koji je odradio protiv Ciryla Ganea.

Kad je u pitanju Miočić, on dijeli nešto manje sadržaja sa svojih priprema, ali sinoć je objavio novi video u kojem možete videti nekoliko kadrova iz dvorane. Najveći teškaš u povijesti UFC-a također izgleda više nego spremno i fokusirano na ono što ga uskoro čeka, a to je vjerojatno najveći meč u njegovoj karijeri.

Preostaje nam čekati još mjesec dana i nadati se kako ništa ovaj put neće stati na kraj održavanju ovog meča. Okršaj najboljeg borca u povijesti (Jones) i najvećeg teškaša ikad, dogodit će se 17. studenog ili nikad. Dođe li do novog otkazivanja, sumnjamo da ćemo ikada svjedočiti ovom meču.

Linker
18. listopad 2024 14:26