UFC

Izbjegava li Jon Jones Toma Aspinalla? Ngannou iznio svoje mišljenje: ‘Jones je u poziciji da si to može priuštiti‘

 Francis Ngannou i Jon Jones 

 Aaron Litz/Zuma Press/Profimedia
Iako je istina da Jones više nikome ništa ne treba dokazivati, fanovi su ponajviše znatiželjni kako bi izgledao njegov meč protiv mladog i gladnog Aspinalla

Već nekoliko mjeseci traje prepucavanje na relaciji Jon Jones – Tom Aspinall. UFC-ov privremeni prvak u teškoj kategoriji počeo je intenzivno prozivati Jonesa nakon spektakularne izvedbe protiv Curtisa Blaydesa ovoga ljeta, no, Jonesu se te prozivke nikako ne sviđaju te je cijelu stvar doživio vrlo osobno.

Svašta je Jones izgovorio Aspinallu koji ga je često na vrlo pristojan, čak i duhovit način prozivao, a neki dan mu je i rekao da koliko god pokušavao, da nikada neće imati toliko obrana titule kao on. Velike su šanse da ovaj meč uistinu nikada nećemo vidjeti, pogotovo u slučaju da Jones izgubi od Miočića. Čak i da pobijedi, ukoliko ne bude izgledao najsjajnije, vrlo su velike šanse da ovo bude posljednji meč u njegovoj karijeri.

Izbjegava li Jones Aspinalla, pitanje je na koje svatko ima neki svoj odgovor, a isto su postavili i Francisu Ngannouu u razgovoru za talkSPORT, na što je on odogovrio:

‘‘Ne znam izbjegava li Jon Jones Toma Aspinalla. To je pitanje koje trebate postaviti Jonesu. No, ja mislim da Jon Jones radi ono što hoće i bori se protiv koga želi. Mislim da je u poziciji da si to može priuštiti‘‘, kratko je rekao Ngannou.

Iako je istina da Jones više nikome ništa ne treba dokazivati, fanovi su ponajviše znatiželjni kako bi izgledao njegov meč protiv mladog i gladnog Aspinalla. Nema sumnje da bi Aspinall odmah sutra prihvatio ovaj meč, no nastavak Jonesove karijere vjerojatno isključivo ovisi o njegovom performansu u meču protiv Miočića. No, mnogi svejedno predviđaju da je ovo posljednji put da u kavezu gledamo Stipu, ali i Jonesa.

Linker
18. listopad 2024 22:14