UFC

(FOTO) Viva la Mexico: Ovotjedni UFC event najavljen pravim umjetničkim djelom

UFC Fight Night 159 (segment)
 Instagram
UFC nastavlja punom parom održavati svoje priredbe pa je tako došao na red vikend kad Octagon dolazi u Meksiko. Program predvođen Jeremyjem Stephensom i Yairom Rodriguezom sadrži još nekoliko zanimljivih duela, no nas je posebno oduševio jedan neslužbeni plakat koji je zapravo pravo umjetničko djelo.

Plakat je podijelila jedna od glavnih zvijezda priredbe, u borilačkom smislu možda i najatraktivnija borkinja svijeta, Irene Aldana. Riječ je o slici na kojoj su svi pretvoreni u Meksikance, odnosno kombinacija je spomenutih boraca i borkinja te meksičke kulture. Osim sudionika glavne borbe, tu su i sudionice sunaslovne, Carla Esparza i Alexa Grasso. Tu su još Brandon Moreno i njegov protivnik, Askar Askarov te Steven Peterson i Martin Bravo. Glavni program priredbe kompletira Aldanina protivnica, Vanessa Melo.

UFC ovom priredbom nastavlja niz od njih šest koje će se održati izvan SAD-a. Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati i Kanada su iza nas, a nakon Meksika slijede Danska i Australija, nakon čega se Octagon vraća u svoju domovinu. Ova priredba mnogima prolazi ispod radara, ali nema sumnje kako će se na njoj dogoditi nekoliko vrlo zanimljivih borbi. Pasionirani UFC fanovi neće ju propustiti, no svakako vrijedi preporučiti i onima "casualnijima".

Pogledajte kako izgleda spomenuti sjajni plakat, autora Danila Almeide.

Linker
19. travanj 2024 20:30