UFC

Gaethjea nakon pobjede nazvao Donald Trump: ‘Rekao mi je koliko je ponosan na mene i pozvao me na golf!‘

Justin Gaethje i Donald Trump

 Profimedia/Ilustracija: FS
Novi ‘BMF‘ prvak primio je brojne čestitke za svoju izvedbu na UFC 291 priredbi, ali poziv bivšeg američkog predsjednika osobito ga je iznenadio

Minulog vikenda Justin Gaethje je, na UFC 291 priredbi u Salt Lake Cityju, nokautirao Dustina Poiriera "high kickom" u prvoj rundi i tako se okitio "BMF" pojasom. Na račun svoju izvedbu u oktogonu Delta Centra trenutno drugi izazivač lake divizije dobio je pohvale brojnih obožavatelja, boraca, novinara i analitičara, no jedan ga je poziv posebno iznenadio. Gaethjeu je, naime, telefonskim putem čestitao i - bivši američki predsjednik Donald Trump.

"Nazvao me Trump, to je bilo sjajno! On je**no voli tučnjavu, čovječe! Rekao mi je da sam bio dobar, koliko je ponosan na mene i kako je to bila savršena predstava. Rekao mi je i da, ako ikad budem u New Yorku ili na Floridi, da mu se javim i da se nada da ćemo otići na golf", otkrio je Gaethje u razgovoru za TMZ Sports.

Novi "BMF" prvak Trumpa je upoznao 2020., a u rujnu te godine prisustvovao je i jednom od njegovih skupova, gdje se, zajedno s Colbyjem Covingtonom, Henryjem Cejudom, Danom Whiteom te Alijem Abdelazizom, i fotografirao s bivšim američkim predsjednikom. S druge strane, Trump je prošlog mjeseca bio prisutan na UFC 290 priredbi Las Vegasu, gdje ga je dočekao velikodušan prijem. Publika u vegaškoj T-Mobile Areni dočekala ga je s ovacijama, u dvoranu je ušao u pratnji Whitea, a prije nego što je sjeo na svoje mjesto, fotografirao se sa Stipom Miočićem i njegovom suprugom Ryan Marie.

Linker
05. svibanj 2024 08:32