UFC

Garry opleo po Magnyju zbog priznanja da tuče sina: ‘Jednom nogom je u zemlji, ako opet progovori - kopat će rupu!‘

Ian Machado Garry

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Neporaženi irski velteraš odgovorio je UFC-ovom ‘gatekeeperu‘ uoči nadolazećeg okršaja

Predstojeća UFC 292 priredba donosi nam čitav niz zanimljivih mečeva, a jedan od njih svakako je i velteraški obračun između Neila Magnyja i Iana Machada Garryja. Intenzivna uvertira za njihov meč krenula je još u četvrtak na "media dayu" kada je Magny šokirao okupljene poručivši da će istući neporaženog Irca kao što tuče svoga sina. Na Amerikančeve prijetnje radikalnim odgojnim mjerama Garry je odgovorio dan kasnije, na press konferenciji uoči "eventa" u Bostonu - i to poprilično žestoko.

"Neil je jučer dobio mikrofon, a danas bi trebao sjediti na ovoj pozornici i ne govoriti ništa. Jednom je**nom nogom je u zemlji, a ako danas progovori - kopat će rupu. Danas nitko ne smije postaviti pitanje Magnyju, mora sjediti tamo i razmišljati o sr**u koje je rekao", rekao je Garry, pa dodao:

"Jeste li gledali isječak? Jeste li čuli od riječi do riječi što je izašlo iz usta tog čovjeka? Ovdje se bavimo vrlo, vrlo velikim jeb**im problemom, prijatelju. Trebao bi sjediti tamo, šutjeti i samo razmišljati o tome što si rekao".

Linker
14. svibanj 2024 09:16