UFC

Neil Magny opleo po Garryju nakon svih izjava: ‘Promislit će dvaput prije nego me opet proziva, neću mu biti odskočna daska!‘

Neil Magny

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Magny je ovu borbu prihvatio na ‘short notice‘ nakon ozljede Geoffa Neala

Ako postoji UFC događaj s borbom u velter kategoriji, postoji dobra šansa da će Neila Magnyja netko spomenuti tijekom prijenosa. Pričvršćen u top 15, Magny bi mogao biti najprozivaniji borac na cijelom popisu, i on ima dobru ideju zašto. Nije zato što netko misli da je on laka borba ili zato što ga drugi borci na UFC popisu jednostavno ne vole iz nekog razloga. Magny itekako dobro razumije da je to zato što on uvijek kaže da.

“Ovog prošlog tjedna s UFC priredbom na kojoj je Cory Sandhagen bio glavni, bile su doslovno tri odvojene borbe u kojima me tip pokušao prozvati ili reći nešto o mom stilu borbe. Upravo sada u UFC-u, ja sam tip kao ‘Neil će se boriti s njim‘, ali to je također razumijevanje s puno menadžera i puno boraca da ako pokušavaju pronaći borbu i oni su pokušavajući pronaći način da uđem u top 15 ili top 10, dopustite im da prozovu Neila Magnyja, znam da neće reći ne. Nije iznenađenje da me tako često prozivaju.”

Meč s Garryjem se dogodio s manje od dva tjedna nakon što je Geoff Neal bio prisiljen otkazati borbu zbog ozljede, što je otvorilo mjesto za Magnyja da prihvati priliku da se brzo vrati nakon zadnje borbe u lipnju. Nije se dogodilo baš redoslijedom kojim je očekivao, ali Magny se u pozadini njegovih misli tiho spremao za Garryja.

“Mislio sam na ovu borbu već nekoliko mjeseci. Iskreno sam mislio da ću dobiti ovu borbu prije nego što sam dobio posljednju borbu. Dakle, evo nas nekoliko mjeseci kasnije i ovo je borba koju sam želio.”

S rekordom bez poraza uključujući savršeni rezime od 5-0 u UFC-u s tri nokauta, Garry je jedan od najrazvikanijih boraca u cijeloj promociji. To nije zaobišlo Magnyja, koji ulazi u borbu s tri puta više iskustva, ali ne privlači istu razinu pažnje kao irska superzvijezda u usponu koju su mnogi označili kao sljedećeg Conora McGregora . Ništa od toga Magnyju nije toliko važno dok pokušava pobijediti još jednog drskog, nadolazećeg velteraša koji pokušava izgraditi svoje ime na njemu i možda usput ušutkati neke od onih prozivki.

"Promislit će dvaput prije nego me opet prozove, neću biti odskočna daska nikome pa niti njemu", zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 20:22