UFC

Gilbert Burns je spreman na borbu protiv Masvidala pod posebnim uvjetima: ‘Bez rušenja!‘

Gilbert Burns

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
‘Durinho‘ samo želi borbu bez obrira na uvjete

Gilbert Burns ima dovoljno vjere u svoj stand up te je rekao kako je spreman boriti se protiv Masvidala pod posebnim ugovorom koji neće dozvoljavati rušenja u borbi.

Burns inače dolazi iz borbe koja je potencijalni kandidat za borbu godine, a to je tri runde rata protiv nove zvijezde, Khamzata Chimaeva. Gilbert je rekao: ''On dolazi iz dva poraza (Masvidal), ali oba od najboljeg 'pond for pound' borca, Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona. To je borba koju ja želim.''

Burns je rekao da je čak spreman potpisati i ugovor koji u borbi zabranjuje rušenja: ''Mogu potpisati ugovor – nema rušenja. Idemo, ja se veselim tome. To je još jedna luda borba i ludi finiš, a ja vjerujem da se mogu boriti u stojci s Masvidalom.''

Iako je čista stand up borba protiv Jorgea Masvidala, 'Street Judas-a' vrlo vjerojatno dosta opasna, Burns vjeruje u svoje sposobnosti te fanovima želi pružiti borbu koju će željeti gledati, a možda i zaraditi taj 'BMF' status.

''Da budem potpuno iskren, da budem ono što zaista jesam, želim još malo onoga što sam dobio nakon zadnje borbe. To je puno ljubavi i podrške fanova i nekako sam se zaljubio u sve to. Želim se boriti kao Michael Chandler, kao Justin Gaethje, volim to'', priznao je 'Durinho'.

Inače, Burns je u posljednjih pet borbi slavio tri puta, a poraze su mu nanijeli Kamaru Usman i Khamzat Chimaev. Burns je nakon posljednje borbe kupio srca fanova i postao jedan od omiljenih u kategoriji, a hoće li doći do ugovaranja borbe protiv Masvidala, ostaje nam za vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 15:21