UFC

Masvidal odbio Burnsovu ponudu o borbi bez rušenja: ‘Igraj svoju igru, brate‘

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Impaulsive)
‘Gamebred‘ želi borbu pod regularnim pravilima

Ukoliko do borbe protiv Gilberta Burnsa dođe, Masvidal je istaknuo kako neće dopustiti da to bude pod posebnim pravilima koja neće dozvoljavati rušenja. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Iako nije tajna kako Masvidal trenutno naganja Conora i proziva ga na borbu, rekao je kako bi pristao i na Burnsa ukoliko se Conor odluči ne vratiti. Bruns je na to odgovorio potvrdno, čak je i rekao da je spreman boriti se bez rušenja. To se Masvidalu ne čini prihvatljivim, želi normalnu MMA borbu pod normalnim pravilima.

Masvidal je odgovorio: ''Ne, ne, ne. Ne želim da Gilbert potpisuje ugovor koji neće dozvoljavati rušenja. Igraj svoju igru brate, radi ono što te je dovelo do tu. Znam da je on svjetski BJJ prvak, a i ja pokušavam raditi na svom grapplingu. Tako da, radi sve ono što ti je Bog dao i s čim te je blagoslovio.''

Jorge je i više nego zainteresiran za ovu borbu: ''Definitivno je borba koja me zanima. Prije nego je borba protiv Conora došla na razmatranje, Burns me je prozvao i mislio sam si, čovječe, ovaj tip se dolazi potući. Svijet ga ne zna, ali će ga znati jer se dolazi potući.''

Lijepo je vidjeti kako Masvidal ne želi posebna pravila zbog Burnsovog partera, gdje je puno jači od 'Gamebreda'. Hoće li Masvidal čekati Conora ili će prihvatiti Burnsa, vidjet ćemo.

Linker
20. travanj 2024 09:28