UFC

Gilbert Burns se nada da će Covingtonu ukrasti napad na titulu: ‘Moram završiti Masvidala unutar dvije runde‘

Gilbert Burns 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nešto slično je govorio i Masvidal, no ne treba previše računati da će se to dogoditi jer je Dana bio vrlo jasan oko idućeg izazivača

Dana White je Colbyju Covingtonu obećao napad na titulu nakon što ju je po prvi puta ovoga mjeseca obranio Leon Edwards, a oko toga se podignula prašina jer su mnogi počeli komentirati kako on to nije zaslužio. Kako god, upravo će on biti sljedeći izazivač, a ostali će ipak malo pričekati.

Unatoč tome, Gilbert Burns se i dalje nada. Smatra kako bi mu atraktivna pobjeda idućega tjedna protiv Jorgea Masvidala mogla donijeti ono što želi, a to je da preskoči Covingtona i titulu napadne odmah nakon eventualne pobjede nad Masvidalom:

‘‘Sto posto sam siguran da mogu ukrasti show i natjerati sve da ponovno razmisle. Sve ovisi o nastupu. Ako dođem tamo, izdominiram ga i završim ono što Colby nije mogao u zadnjoj borbi, odnosno ono za što je Usmanu trebalo sedam rundi. Ako dođem i završim ga unutar rundu ili dvije, to će puno reći. Vidjet ćemo. Ima još 11 dana do borbe. Još imamo puno posla, ali uvjeren sam da ću završiti Jorgea Masvidala‘‘, rekao je Burns za MMA Junkie.

‘‘Prošla je skoro godina dana otkad je Colby pobijedio Masvidala, i sada ima dvije pobjede i dva poraza u posljednje četiri borbe. Bilo je tračeva da se trebao boriti protiv Khamzata nakon što je pao vagu, a pričalo se i za Shavkata. To se nikad nije dogodilo. Colby je pametan, ali ne znam zašto UFC daje prilike tom tipu. Što je tu je, nadam se da se to neće dogoditi‘‘, dodao je.

Tko zna, možda Burns ili Masvidal uistinu ukradu show i preskoče Colbyja u napadu za titulu. No, ne treba previše računati s tim jer je Dana u nekoliko navrata bio vrlo jasan.

Linker
20. travanj 2024 12:59