UFC

Gilbert Burns smatra da McGregor nema što tražiti u velter kategoriji: ‘Svi bi ga uništili‘

Gilbert Burns

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Kaže da su jednostavno preveliki i predobri za njega

Povratak Conora McGregora još uvijek je samo teorija. Nakon što je u posljednjem meču protiv Dustina Poiriera slomio nogu, uzeo je dužu pauzu za potpuni oporavak, a navodno je već počeo s treninzima. Također, pričalo se kako će, kada se jednom vrati, promijeniti kategoriju i boriti se u velteru.

Bivši izazivač i četvrtorangirani borac u kategoriji, Gilbert Burns, misli da mu to nikako ne bi bila pametna ideja. Na tu temu je rekao:

‘‘On nije velteraš, ali ako se već ćeli boriti u velter kategoriji, volio bih prebiti Conora. Mislim da ne bi mogao podnijeti ove udarce. Ovdje čak ne govorim o grapplingu jer to nije ni fer, ja bih ga srušio dolje i u potpunosti prebio. Uništio bih ga i dobio bih ludu svotu novca.‘‘

Nastavio je: ‘‘Čak i ne zazivam tu borbu jer ne bi bilo pravedno. On je klasični borac lake kategorije, u velteru niti bi mogao podnijeti udarce niti bi se mogao hrvati s nama.‘‘

Rekao je i kako protiv ostatka top 5 boraca nema šanse: ‘‘Svi udaraju jako osim Colbyja ali on je odličan hrvač, Kamaru i udara jako i hrva, Khamzat također oboje, Leon Edwards također. Ne bi se mogao nositi sa top 5 borcima iz kategorije. Mi bi uništili Conora‘‘, zaključio je Burns.

Ukoliko se Conor stvarno odluči boriti u velter kategoriji, imat će jako težak zadatak. Trenutno je to jedna od talentom najpunijih kategorija, a Conor zadnjih godina i nije u nekoj formi.

Linker
24. travanj 2024 19:49