UFC

Greg Hardy ugovorio borbu na UFC priredbi u Singapuru

Greg Hardy
 screenshot/Youtube
Greg Hardy trebao bi odraditi čak četiri borbe u svojoj prvoj godini kao dio UFC-a. Nakon poraza u debiju te dvije pobjede za redom, treću će pobjedu tražiti idućeg mjeseca na Fight Nightu u Singapuru.

"Prince of War" postao je drugi borac u UFC-u koji je ove godine ugovorio četvrtu borbu. Prije njega je to napravio Donald Cerrone, koji će se ovog mjeseca boriti protiv Justina Gaethjea, dok bi 26. listopada to trebao napraviti bivši NFL branič. On će se boriti na Fight Nightu u Singapuru, a tamo ga čeka Jarjis Danho.

35-godišnji Jarjis Danho (5-1-1, 0-1-1 UFC) sirijski je borac koji živi i trenira u Njemačkoj, a u Octagon će se vratiti nakon tri godine. Do sada je upisao dva UFC nastupa. U prvom je poražen od Daniela Omielanczuka, dok je u spomenutom posljednjem nastupu odradio borbu bez pobjednika protiv Christiana Columba.

UFC tako nastavlja "graditi" Grega Hardyja pažljivim odabirom na papiru lakših protivnika. No, Danho je netko tko itekako može iznenaditi, kao vrlo izdržljiv borac koji do sada nikad nije nokautiran. Hardy voli rano završavati svoje borbe, što mu je do sada uspijevalo, a za to ima jako dobar razlog. Naime, već smo mogli primijetiti kako bi kondicija mogla biti veliki problem u njegovim težim borbama, a Sirijac bi mu mogao stvoriti probleme baš na tom polju.

Ovo je već treća borba teške kategorije potvrđena za priredbu koju će predvoditi Ben Askren i Demian Maia.

Linker
25. travanj 2024 23:13