UFC

GSP otkrio koga bi volio gledati u UFC-ovoj superborbi: ‘On je definitivno jedan od mojih favorita‘

Georges St-Pierre

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Nakon što je otklonio mogućnost da on bude taj koji će nastupiti, legendarni prvak iznio je svoje favorite

Dana White razgalio je maštu MMA fanova diljem svijeta nakon što je u javnost plasirao informaciju kako UFC radi na tome da sljedeće godine organizira superborbu. Instantno su krenula nagađanja o tome tko bi u tom i takvom meču mogao odmjeriti snage, a kao jedan od kandidata pojavio se i Georges St-Pierre. Legendarni prvak UFC-ove velter i srednje kategorije otklonio je takvu mogućnost, no zato je iznio svoj popis boraca koje bi volio vidjeti u toj borbi.

"Puno je boraca koje bih volio vidjeti kako se bore. Jon Jones je definitivno jedan od mojih favorita. Nesreća je u tome što se ozlijedio", rekao je GSP na medijskoj konferenciji nakon Fight Pass Invitationala u nedjelju, pa nastavio s popisom favorita za potencijalnu superborbu: "Volim gledati Usmana, Chimaeva, Adesanyu. McGregor je još jedan od tih koje bi volio vidjeti, Volkanovski također. Postoji mnogo boraca koje bih volio vidjeti kako se bore. Možda bi trebalo organizirati više superborbi, ali siguran sam da UFC ima bolju ideju od mene".

Na GSP-ovu žalost, McGregor nije u konkurenciji, barem ako je vjerovati ono što je White izjavio gostujući na Full Send podcastu. "Svaka borba koju biste smatrali super borbom uključivala bi McGregora, ali ne i ova", rekao je tada, podsjećamo, čelni čovjek UFC-a. Tko, međutim, jest uključen i hoće li se u oktogonu naći netko od GSP-ovih favorita ili možda, pak, neka od legendi koju dugo nismo gledali u akciji, saznat ćemo u narednim mjesecima.

Linker
30. travanj 2024 19:13