UFC

GSP protiv Khabiba u povratničkom nastupu? St-Pierre ga priželjkuje, no nije siguran koliko je to izgledno

GSP i Khabib

 Instagram (gsp, Khabib Nurmagomedov)
Ako ništa drugo, bilo bi ih lijepo gledati da odmjere snage u ‘‘grapplingu‘‘, a meč bi zasigurno privukao veliki broj gledatelja

Jučer smo prenijeli vijest kako se krajem ove godine vraća vjerojatno najveći borac veltet kategorije u povijesti, legendarni Georges St-Pierre. Iako će nastupiti na eventu u režiji UFC-a, naravno da se ne radi o MMA meču nego o ‘‘grapplingu‘‘, ali bez obzira na to će biti lijepo ponovno ga gledati u akciji.

Sada se već s pravom povlači pitanje tko će biti GSP-ov protivnik u ovom povratničkom nastupu. Mnogi su priželjkivali Khabiba, a i sam Georges ne želi odbaciti tu mogućnost. Iako nije bio na listi ponuđenih, rekao je kako taj meč nije nemoguć:

‘‘Sve borbe su vrlo atraktivne, svatko ima neke svoje planove. Neki od njih već treniraju za nadolazeće borbe za titulu, neki su malo preteški, drugi su prelagani, a neki su jednostavno u mirovini i ne žele imati više ništa s natjecanjem‘‘, rekao je GSP za MMA Junkie.

Dobio sam listu od UFC-a tako da ćemo sada pokušati vidjeti tko je sve dostupan, tako da ću donijeti odluku u suradnji s UFC-om i sa ljudima oko sebe. Khabib bi mogao biti taj. Ima jako puno zanimljivih mečeva, ali mogao bi biti. Svi imaju drugačije planove i rasporede, ali on nije bio na listi. Moramo prvo vidjeti tko je sve dostupan‘‘, objasnio je.

Borba između GSP-a i Khabiba je nešto što je vjerojatno svaki fan želio gledati u MMA-u, ali nažalost se to nikada nije dogodilo. Ako ništa drugo, bilo bi ih lijepo gledati da odmjere snage u ‘‘grapplingu‘‘, a meč bi zasigurno privukao veliki broj gledatelja.

Linker
30. travanj 2024 17:46