UFC

Helwani mu predložio savršenog protivnika, a Poirier odmah uzvratio: 'Dovraga, pusti me da odmaram'

Dustin Poirier
 STRINGER / ANADOLU AGENCY via AFP
Hoće li UFC ispuniti želju najpoznatijeg MMA novinara, ali i većine fanova?

Tko je sljedeći na redu za Dustina Poiriera? Pitanje je koje su si postavili brojni mediji, ali i MMA fanovi nedugo nakon što je 'The Diamond' na UFC on ESPN 12 eventu svladao Dana Hookera.

U moru prijedloga koji su se pojavili nekako se najčešće spominjalo ime Tonyja Fergusona, još jednog bivšeg privremenog prvaka koji drži drugo mjesto na UFC-ovoj ljestvici izazivača u lakoj kategoriji, odnosno smješten je točno jednu poziciju ispred Poiriera.

Da taj meč ima smisla zaključio je i najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani koji je nakon završetka za vikend održanog eventa u Las Vegasu na Twitteru predložio upravo ovaj dvoboj.

JACKSONVILLE, FLORIDA - MAY 09: Tony Ferguson of the United States prepares to fight Justin Gaethje of the United States prior to their Interim lightweight title fight during UFC 249 at VyStar Veterans Memorial Arena on May 09, 2020 in Jacksonville, Florida.   Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Tony Ferguson

"Poirier vs. Ferguson, ima li netko nešto protiv?" - pitao je Helwani fanove, a nedugo nakon toga odgovorio mu je i glavni junak posljednje UFC-ove priredbe.

"Dovraga, pa pusti me da odmaram", glasio je Dustinov komentar.

Dvoboj TOP boraca lake kategorije definitivno je onaj koji bi privukao veliku pozornost i možda nam donio idućeg izazivača za uspješnijeg iz susreta Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea.

Spomenimo i da bi, ako se kojim slučajem realizira ova ideja, Fergusonu to bio prvi nastup nakon poraza kojeg mu je u svibnju nanio trenutno prvi izazivač Gaethje.

Što vi mislite o ovom dvoboju i tko je vaš favorit?

Linker
21. travanj 2024 05:05