UFC

Henry Cejudo: ‘Kakav Stipe Miočić? Ciryl Gane je prava prijetnja, to sam rekao Jonesu‘

Henry Cejudo

 Screenshot (youtube, Henry Cejudo)
Pohvalio Ganeov rad u noge i tijelo Tuivase

Ciryl Gane se proteklog vikenda pred domaćom publikom na najbolji mogući način vratio iz poraza kojeg mu je u borbi za titulu ranije ove godine nanio prvak Francis Ngannou. Nokautom je ‘Bon Gamin‘ pobijedio Taia Tuivasu, usprkos tome što je u rundi ranije bio u nokdaunu i gotovo završen.

Kao što je i sam Gane već rekao, situacija u teškoj kategoriji je opet vrlo komplicirana. Već dvije godine slušamo priče o Jonesovom prelasku u tešku i borbi za pojas, tu je svakako i bivši prvak Stipe Miočić koji se od gubitka titule uopće nije borio, Ngannou je gotovo godinu dana bio ozlijeđen, a Gane, Blaydes i slični tek dolaze.

Jonesov prijatelj i trening partner Henry Cejudo na svom se YouTube kanalu dotaknuo upravo te zavrzlame u teškoj kategoriji.

‘‘Mislim, taj tip (Gane) je prijetnja svima. Odmah sam Jonesu poslao poruku i rekao mu da se pazi ovog tipa. Kakav Miočić? Gane je prava prijetnja. Baš si mislim gledajući ovu zadnju borbu, taj tip je veća prijetnja za Jonesa nego Ngannou‘‘, rekao je Cejudo.

‘‘Borci trebaju pridavati više pažnje nogama i tijelu kako bi što efikasnije završili svoje protivnike. Moram priznati da mi se to sviđa.‘‘

‘‘Ono što najviše cijenim kod Ganea je to što je uložio puno truda u Tuivasino tijelo što je Tai pokušavao uhvatiti. Na kraju dana je samo pokušavao pobijediti. Ciryl Gane je ‘real deal‘, čovječe‘‘, zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 18:46