UFC

Henry Cejudo o meču kojeg svi željno iščekujemo: ‘To mu neće biti lak zadatak, više bi šanse imao protiv trenutnog prvaka!‘

Henry Cejudo

 Screenshot (youtube, Henry Cejudo)
Očekuje se da će se taj meč održati u velter kategoriji

Henry Cejudo daje Conoru McGregoru veće šanse da pobijedi UFC prvaka nego Michaela Chandlera. Očekuje se da će se McGregor (22-6, 10-4 UFC) i Chandler (23-8, 2-3 UFC) boriti nakon što su trenirali 31. sezonu serije "The Ultimate Fighter", koja debitira danas na ESPN-u i ESPN+ te se emitira tjedno do finala sezone zakazanog za 15. kolovoza (osmi mjesec).

Očekuje se da će se meč McGregora protiv Chandlera održati u velter kategoriji, ali s pobjedom, “The Notorious” bi se mogao naći u priči oko borbe za pojas u lakoj kategoriji, a Cejudo misli da to nema nikakvog smisla.

"U redu, dakle, ako pobijedi u 170 (velter), onda automatski dobiva šansu za naslov u 155 (laka). Mislite li da je to pošteno?", zapitao se Cejudo.

Ipak, ako McGregor pobijedi Chandlera i odluči se držati velter kategorije, Leon Edwards (21-3, 13-2 UFC) drži naslov, a to je stilski "matchup" za koji Cejudo misli da je lakši za McGregora nego što bi to bio Chandler. Edwards je neporažen u zadnjih 12 borbi, a nedavno je porazio Kamarua Usmana u dvjema uzastopnim borbama za naslov.

"Mislim da bi Leon Edwards mogao biti lakši protivnik za njega (Conor) nego Michael Chandler. Chandler je jako dobar u hrvanju, on je "All-American" hrvač i to bi moglo zadati probleme. S druge strane, Leon će biti tvrdoglav te će pokušati održati borbu na nogama. I dalje mislim da bi ga Leon mogao pobijediti, ali ako postoji neka borba u kojoj on ima bolje šanse, obojica su kontraši, to je vjerojatno s Leonom Edwardsom", zaključio je Cejudo, a nama ostaje vidjeti kako će se rasplesti ova cijela situacija, no jedno je sigurno - svi želimo što brži povratak Irca u kavez.

Linker
26. travanj 2024 15:29