UFC

Sterling o Seanu O‘Malleyju: ‘Tog lažnog McGregora su svi iz vrha sažvakali i ispljunuli‘

Sean O‘Malley

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Tvrdi kako UFC O‘Malleyja uporno želi predstaviti kao nokautera, dok te nokaute u isto vrijeme nismo vidjeli, prema Sterlingu

Aljamain Sterling će sada nakon pobjede nad Henryjem Cejudom konačno dobiti ono što je i želio. Sean O‘Malley je njegov idući protivnik, a borit će se na UFC 292 priredbi u osmom mjesecu ove godine. O‘Malleyju će to biti prvi nastup ove godine, a posljednji smo ga puta gledali u kavezu u desetom mjesecu lani kada je pobijedio Petra Yana.

Više nije ni tajna da se O‘Malley svim snagama trudi postati poput Conora McGregora. Često zna reći da mu je on borilački uzor, ali prvak Sterling smatra da je on samo loša kopija popularnog Irca.

‘‘Mislim da UFC želi da Sean O‘Malley postane prvak. Onda su počeli O‘Malleyja predstavljati kao nekakvog nokautera. Ne kažem da on nikada nikoga nije nokautirao, ali definitivno je sada drugačiji kada u dubokim vodama pliva s velikim dečkima. Mi još uvijek nismo vidjeli neki spektakularan nokaut od ove kopije McGregora, a takvim ga predstavljaju. No, još uvijek nitko nije provalio recept kako da postane poput Conora‘‘, rekao je Sterling na svom YouTube kanalu.

‘‘Svaki put do sad kada je taj tip ušao s nekim u duboke vode, bio je prožvakan gotovo svaki put. Možda protiv ‘Chita‘ Vere nije bio prožvakan, tada je bio u potpunosti sravnjen sa zemljom. Jeste ikad gledali kako se domine ruše? E takav je upravo on‘‘, dodao je.

Sterling će već ovog ljeta imati priliku pokazati koliko ima istine u tome. Činjenica je da O‘Malleyju Sterling stilski nikako ne odgovara, ali ga se očito nikad ne smije otpisati. Iako kontroverzno, pobijedio je Petra Yana za kojeg se mislilo da mu O‘Malley neće moći ni prići.

Linker
19. travanj 2024 23:05