UFC

Henry Cejudo o Paddyjevoj pobjedi: ‘Ovo nije natjecanje u popularnosti, izgubio je tu borbu‘

Paddy Pimblett vs. Jared Gordon

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Rekao je i da Pimblett nije sportaš na visokom nivou i da mu nije jasno zašto je dobio sunaslovnu borbu PPV priredbe

Paddy Pimblett prošle subote je pobijedio Jareda Gordona. Ali, samo na papiru. Svakoj osobi koja je taj meč gledala je jasno da je Gordon pobijedio taj meč, bez obzira na pasivniju treću rundu u kojoj ni Pimblett nije nešto posebno napravio.

Novi mezimac Dane Whitea tako je došao do četvrte pobjede u UFC-u, a odmah nakon borbe je izjavio kako borba nije bila blizu i da je čisto pobijedio. Rijetke su osobe koje se s tim slažu no ima pravo na svoje mišljenje, ali i Henry Cejudo je također iznio ono što misli o takvoj pobjedi ali i Pimblettu općenito.

‘‘Ne znam što da kažem. Puno tih tipova misle da su bolji nego što jesu. Izgubio je tu borbu. Mislim da ju treba ponovno pogledati, no cijeli je svijet vidio da je to bila jedna od najgorih odluka ikad‘‘, započeo je Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Mi ovdje govorimo o teškoj krađi. To nema toliko veze s Paddyjem, nego sa sucima. Ovo nije natjecanje u popularnosti, prvo su to učinili sa Seanom O‘Malleyjem protiv Petra Yana.‘‘, nastavio je.

‘‘Ilia Topuria bi ga apsolutno povrijedio. Bio bi u velikoj, velikoj nevolji. No mislim da to Paddy ne želi, a ne želi ni UFC. Ili možda čak i žele nakon što su vidjeli kakav je nastup imao. Možda si kažu da taj novac žele uložiti u Iliu Topuriu. Sramota je što ovaj sport ima posla s takvim likom – on nije ni sportaš na visokom nivou i još je dobio sunaslovnu borbu večeri. Stvarno ga pokušavaju progurati prerano ali on nema ni kapacitet ni talent.‘‘, zaključio je Cejudo.

Linker
14. travanj 2024 21:56