UFC

Henry Cejudo predložio McGregoru Fergusona kao logičan izbog za povratničku borbu, pogledajte zašto

Conor McGregor, Tony Ferguson

 Screenshot(youtube, Ufc)
Smatra da nema što tražiti protiv konkurencije iz samog vrha divizije

Henry Cejudo smatra kako povratnička borba Conora McGregora mora biti protiv nekoga tko je lako pobjediv. Tony Ferguson je trenutno u nizu od četiri uzastopna poraza, i samim time Cejudo smatra kako je baš on idealan izbor za Conorovog protivnika, što je dodatno pojasnio za “The Triple C & Schmo Show”.

"Kao izbor za njega mi se najviše dopada Tony Ferguson. Smatram kako je ta borba pobjediva za Conora. On ne bi smio razmatrati visoko kvalitetne borce iz kategorije. Ozlijedit će ga netko. Samo će si navući još jednu ozljedu. Smatram kako prvo treba pobijediti Tonyja, a onda neka mu daju koga god zatraži. Ali mislim kakobi se ipak prvo trebao malo uhodati. Makar neka pobijedi. Izbori tu pobjedu više!"

McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC) uskoro bi se mogao vratiti borbama nakon teške ozljede koljena koju je zadobio u svojoj posljednjoj borbi protiv Dustina Poiriera. U posljednje vrijeme je više puta objavio na društvenim mrežama kako brusi svoje udaračke tehnike, a Henry Cejudo bi ga pritom svaki put iskritizirao. Cejudo smatra kako bi Conor trebao početi ispočetka, a posebnu pozornost obratiti na svoje grappling vještine.

"Ovo je ludo jer on ima jako puno rupa u svojoj tehnici. Koliko god on dobar bio u prošlosti, i dalje ima jako puno toga što je trebao ispraviti, a još uvijek nije. Tako da mene još nije uspio pridobiti."

Nastavio je u istom tonu: "Pokaži malo hrvanja, pokaži malo obrane od rušenja. Da sam ja Conor McGregor sa svim tim novcem, našao bih nekoga tko bi živio sa mnom i učinio mi hrvanje zanimljivim. On treba pronaći učitelja koji će ga zapravo nečemu naučiti. Ne trenera, učitelja. I onda nakon što uspije pronaći dobrog učitelja, onda neka počne stvari uvježbavati na svom vlastitome terenu, tamo gdje živi." - zaključio je Cejudo.

Linker
26. travanj 2024 13:30