UFC

Henry Cejudo rekao Nickalu da se primiri: ‘Trebat će ti još šest borbi do nekog iz top 10‘

Bo Nickal 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Cejduo je rekao kako se ipak mučio da sruši Picketta, te da je hrvanje za MMA ipak nešto drugačije nego na što je on navikao

Dugo se čekalo da Bo Nickal konačno debitira za najjaču promociju, a to je učinio prošlog vikenda na UFC 285 priredbi. ‘‘Submissionom‘‘ je u prvoj rundi očekivano svladao Jamiea Picketta, a oko meča je bilo i kontroverzi jer je Nickal do rušenja došao nakon što je Picketta pogodio u međunožje, ali sudac nije reagirao.

Da je sudac i reagirao, pitanje je bi li to promijenilo ishod meča. Razlika u kvaliteti se vidjela te je bilo jasno kako je Pickett tu da izgubi, tako da i od njegovih žalbi vrlo vjerojatno nema ništa. Nakon pobjede Nickal je rekao kako želi pojas, no Henry Cejudo ga je upozorio da se ipak spusti na zemlju:

‘‘Postoji veliki ‘hype train‘ oko Nickala. Očekivao sam da će se to dogoditi – očito je bilo da će pobijediti, ali se vidjela razlika u prve dvije minute jer je ipak teže došao do tog rušenja. Hrvanje za MMA je drugačije od NCAA hrvanja. Moraju nastaviti graditi Boa Nickala. Ako to ne nastave raditi, kada mu daju nekog tvrđeg, Bo Nickal će se jako mučiti jer sam vidio sve što trebam vidjeti u te dvije minute‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Bio sam znatiželjan što bi učinio da nije uspio završiti taj ‘arm triangle‘, kakav bi ušao u drugu rundu jer je tu bilo puno stiskanja, puno krvi koristite kad želite završiti nekoga. Ali s druge strane, predviđao sam pobjedu ‘submissionom‘ u prvoj rundi što se i dogodilo. Ali za budućnost: Bo Nickal, nadam se da slušaš. Treba ti još barem šest borbi prije nekog iz top 10‘‘, dodao je.

Hoće li Nickal poslušati iskusnog Cejuda, vidjet ćemo u narednom periodu.

Linker
22. travanj 2024 23:13