UFC

Bo Nickal odgovorio na kritike Michaela Chandlera: ‘On je moj fan, mislim da me ne pokušava poniziti‘

Bo Nickal

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Chandler je rekao da se Nickal malo spusti na zemlju i prestane prozivati Chimaeva, a slično mu je rekao i Cejudo

Ranije ovog mjeseca Bo Nickal je konačno odradio svoj UFC debi. ‘‘Submissionom‘‘ u prvoj rundi je pobijedio Jamiea Picketta, no borba je za sobom povukla neke kontroverze jer je Nickal do rušenja došao neposredno nakon što je koljenom u genitalije pogodio protivnika. Iako je Pickett najavio žalbu, teško je očekivati da će od toga nešto biti.

Michael Chandler je kao stariji i iskusniji kolega Nickalu uputio neke konstruktivne kritike, a one su se prije svega odnosile na Nickalove nastupe van kaveza. Chandler je rekao kako smatra da je njegovo prozivanje Chimaeva trenutno malo previše na silu, a na te komentare mu je odgovorio sam Nickal:

‘‘Hvala ti. Mislim da je Michael Chandler moj fan. Mislim da Michael Chandler želi da ja pobjeđujem. Prvo je rekao kako moj potencijal eksponencijalno raste, tako da ga poslušajmo što uistinu govori. On govori iz perspektive fana. Ako ja kažem da želim Chimaeva i da ću ga napasti, 99 posto fanova će reći da sam idiot‘‘, rekao je Nickal u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Mislim da je to perspektiva iz koje Chandler polazi, pogotovo kad pročitam što je rekao. Mislim da on mene ne mrzi, mislim da on nije tip koji bi to činio. Uvijek je bio cool prema meni, uvijek je bio dobar. On je hrvač. Mislim da je kao prvo velika stvar da tip poput Chandlera priča o tipu koji je tek debitirao u UFC-u. Mislim da me ne pokušava poniziti‘‘, dodao je između ostalog Nickal.

Sličan savjet je Nickalu dao i Henry Cejudo, odnosno da se malo spusti na zemlju. Također, rekao je da mu do rangiranog protivnika treba još šest borbi, a hoće li Nickal poslušati starije kolege, vidjet ćemo.

Linker
26. travanj 2024 21:03