UFC

Henry Cejudo spreman za ‘hrpu novca‘ otići u kategoriju ispod: Želi s Morenom razriješiti stare račune

Henry Cejudo i Brandon Moreno

 Sarah Stier/Getty Images/Profimedia, Instagram (brandon Moreno)
Nakon poraza je najavljivao i prelazak u kategoriju iznad, a najavljivao je i obračun protiv Dvalishvilija

Henry Cejudo se prošlog mjeseca na UFC 288 priredbi nije uspio vratiti na pobjedničke staze nakon točno tri godine pauze i borilačke mirovine. Aljamain Sterling je bio bolji te je pojas obranio jednoglasnom odlukom sudaca, a što je sljedeće za Cejuda, još je uvijek nepoznanica.

No, izgleda da Cejudo ne razmišlja samo o prelasku u kategoriju iznad. Spreman je čak otići u kategoriju ispod, odnosno muha kategoriju i obračunati se s prvakom Brandonom Morenom. Naravno, rekao je da bi u tom slučaju UFC morao potegnuti dublje u džep:

‘‘Ukoliko je UFC spreman pokazati nam novac nakon ove borbe ukoliko pobjedi Pantoju, onda ćemo dogovoriti taj okršaj između mene i Morena. Može i on doći gore pa ćemo vidjeti. Ali ukoliko je UFC spreman ponuditi mi hrpu novca da odem u muha kategoriju, ja ću to i učiniti. To mi nije plan, ali ako Branon želi taj rizik, zna on jako dobro što sam mu radio na sparingu. Ako pobijedi Pantoju, a znam da neće, ja sam voljan boriti se protiv njega‘‘, rekao je Cejudo za ESPN.

‘‘To bi bio dobri stari meksički obračun, a vjerujte mi da ga želim. Već sam ga jednom prozvao. Htio sam se boriti s njim kada je on izabrao Josepha Benavideza i otišao trenirati s njim bez da mi je rekao. Ja sam se morao saznati preko društvenih mreža‘‘, objasnio je.

Izgleda da Cejudo želi bilo koji UFC pojas pod svaku cijenu. Nakon poraza je najavljivao i prelazak u kategoriju iznad, a najavljivao je i obračun protiv Dvalishvilija. Što će na kraju od svega biti, ostaje nam za vidjeti.

Linker
29. travanj 2024 21:48