UFC

Marvin Vettori i dalje ne odustaje od Chimaeva: ‘Dovedite mi i njega, uvijek sam zainteresiran‘

Khamzat Chimaev 

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Ovog vikenda ćemo gledati sudar njega i Cannoniera, dvojice bivših izazivača koji nisu uspjeli s trona skinuti Adesanyu

Marvin Vettori je ovoga vikenda pred novim izazovom, a s kolegom bivšim izazivačem Jaredom Cannonierom će se susresti u glavnoj borbi večeri ovotjedne UFC-ove priredbe. Obojica dolaze iz pobjede te će vjerojatno biti silno motivirani na atraktivan način pobijediti jedan drugoga.

Između ostaloga, Vettoriju se mora priznati jedna stvar. On je borac koji već mjesecima proziva Khamzata Chimaeva i ruši mu narativ da se ‘‘nitko ne želi boriti‘‘, a jučer je na press konferenciji još jednom izrazio želju da se s njim i obračuna. Iako želi ponovno napasti titulu, borba protiv Khamzata je nešto što nikada n bi odbio.

‘‘Ja sam uvijek zainteresiran za njega. Bilo gdje. Naravno, ukoliko i on želi tu borbu, ja sam ovdje. Ja nikada u životu nisam odbio borbu. Također se nikada nisam povukao iz borbe. Tako da da, molim vas, dovedite mi i njega‘‘, rekao je Vettori na press konferenciji.

Vettori je inače dosta aktivan borac, no 2022. godina mu nije bila previše plodna. Borio se samo jednom i to je izgubio od Roberta Whittakera, dok je recimo godinu ranije odradio čak tri nastupa. Ovog vikenda ćemo gledati sudar njega i Cannoniera, dvojice bivših izazivača koji nisu uspjeli s trona skinuti Adesanyu.

Što se Chimaeva tiče, Dana je neki dan ušutkao glasine da se radi na borbi između njega i Usmana, što znači da je Khamzat i dalje bez dogovorene borbe i bez poznatog protivnika. Ne zna se također u kojoj kategoriji će se nastaviti boriti jer je prije posljednjeg meča pao vagu za 3,5 kilograma, te mu je naređeno da ide u srednju.

Linker
30. travanj 2024 00:14