UFC

Ian Garry opleo po Sterlingu i O‘Malleyju: ‘Tko će se buditi u 5:00h ujutro da bi gledao njihov meč?‘

Ian Garry

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Talentirani 25-godišnji velteraš sebe je označio glavnom zvijezdom UFC 292 eventa

Osim osvajanja UFC-ove titule, Ian Garry još jedan cilj postavio je ispred sebe. Mladi, talentirani Irac ne skriva svoju tendenciju da postane novom UFC-ovom superzvijezdom, a u današnje vrijeme, vještine za mikrofonom i samopromocija neophodni su alati za nešto takvo.

Ranije tijekom ovog tjedna, Ian Garry gostovao je u MMA Houru i odlučio je sebe gurnuti u prvi plan kad je u pitanju UFC 292 event. Iako Garry ne predvodi taj event, Irac je uvjeren da privlači više pažnje od Seana O‘Malleyja i Aljamaina Sterlinga, dvojice aktera glavne borbe večeri.

“Vjerujem da ovu priredbu nosim na leđima i da nije bilo mene, ova bi karta propala. Uz promjenu protivnika i sve ostalo, na kraju dana, samo sam sretan što su me navijači vidjeli, jer znam da u Bostonu ima mnogo Iraca i Brazilaca koji su uzbuđeni što sam tamo. Drago mi je što me navijači mogu gledati uživo u akciji. Sigurno ću biti najveća zvijezda. Ja sam Irac. Borim se u Bostonu. Imaju ogroman irski kontingent. Upravo sam bio u Brazilu posljednja dva i pol mjeseca, a najveći kontingent Brazilaca je u Massachusettsu i Bostonu.‘‘, rekao je Garry gostujući u MMA Houru.

Nekoliko dana kasnije, točnije jučer, Ian Garry odradio je konferenciju za medije. Netko od medijskih predstavnika osvrnuo se na gore citiranu Garryjevu izjavu, a Ian je ovaj put još direktniji bio u svojoj tezi da je upravo on glavna zvijezda UFC 292 eventa.

‘‘Recite mi, tko će se u Europi buditi u 5:00h ujutro da bi gledali Aljamaina Sterlinga i Seana O‘Malleyja? Oni će se buditi zbog mene, to vam garantiram! Ljudi će ostajati budni i gledati će event zbog mene, jer ja sam superzvijezda u Europi. Imam cijelu Irsku iza sebe, a sada je i Brazil iza mene. Uzbuđen sam jer ću pokazati da sam uistinu superzvijezda.‘‘, poručio je Garry, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, dojam je kako je Garry ovaj put pretjerao i navukao je određeni bijes na sebe.

Neporaženi 25-godišnji Irac potencijal je za postati zvijezdom, ali još je rano da bi se nazivao ‘‘superzvijezdom‘‘. Iza njega je tek pet UFC nastupa, a u poretku izazivača zauzima 13. mjesto. Sean O‘Malley bez sumnje veća je zvijezda od Garryja u ovom trenutku, kao i Aljamain Sterling.

Ono što također ne ide Garryju u prilog jest činjenica da se bori s Neilom Magnyjem. Bez uvrede Magnyju, ali radi se o borcu koji sve češće pruža podosta neatraktivne mečeve i nije ime koje pretjerano uzbuđuje MMA fanove. Garry pokušava svoje ime progurati kao najuzbudljivije na ‘‘fight cardu‘‘, ali trebat će mu barem još nekoliko pobjeda za takav status.

Linker
30. travanj 2024 10:12