UFC

Ian Garry priznao da ga je strah doći u Ameriku: ‘Strah me za obitelj zbog svega što nam se događa na internetu‘

Ian Garry

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Vjerojatno nitko nema razloga napasti Garryja i njegovu obitelj unatoč tome što ih ismijavaju na internetu zbog njihovog životnog stila

Ian Machado Garry borac je koji u posljednje vrijeme na sebe privlači jako puno pažnje, a njegov odnos, odnosno život sa suprugom Laylom glavna je tema. Layla je dosta starija od Iana te njih dvoje navodno žive s Laylinim bivšim suprugom, koji je ujedno i Garryjev nutricionist.

Podosta čudno, da, no ne čudi zašto to sve skupa privlači jako puno pažnje. Garry je u nedavnom intervjuu za TNT Sports rekao kako ga je pomalo strah doći u Ameriku jer se boji za sigurnost sebe i svoje obitelji:

‘‘Jako sam uzbuđen zbog UFC 296 priredbe. Mislim da je ovo masivan ‘card‘. ‘Card‘ prepun velikih imena i odličnih mečeva. Ja sam zabrinut zbog dolaska u Ameriku radi sigurnosti moje obitelji, radi svog tog sranja koje se događa na internetu. Trebam zaštititi svoju ženu, svoje dijete, ali i sebe‘‘, rekao je Garry pa nastavio:

‘‘Oko borbe uopće nisam zabrinut, borba je zabavni dio. Borba je za mene lagana. To je nešto u čemu uvijek uživam i nešto što volim. Veselim se i svemu što slijedi ovaj tjedan. Press konferencijama, vaganjima, obožavam to. Obožavam tu energiju‘‘.

Vjerojatno nitko nema razloga napasti Garryja i njegovu obitelj unatoč tome što ih ismijavaju na internetu zbog njihovog životnog stila. To ne ugrožava nikoga te je zbog toga siguran, a komentara na internetu će uvijek biti.

Linker
07. svibanj 2024 06:23