UFC

Idealan suparnik za Covingtona? 'Ne brinite, riješit ću se ja ovog rasističkog smeća!'

Colby Covington
 Jason Silva / AGIF / AFP
Nakon nove Covingtonove pobjede javio se borac kojem je trenutno možda i najteže pronaći protivnika

Leon Edwards ima čak osam pobjeda u nizu, ali nikako da izbori meč s nekim iz samoga vrha UFC-ove velter kategorije.

Trebao je 29-godišnji britanski borac u ožujku biti na najvećem ispitu svoje dosadašnje karijere, ali tada je koronavirus pokvario njegove planove i ostavio ga bez prilike da preko bivšeg prvaka Tyrona Woodleyja uhvati veliku pobjedu, a možda i napad na titulu.

Ali umjesto 'Rockyja', preko Woodleyja je u međuvremenu borbu za pojas izborio Gilbert Burns, a istom se raspletu sada nada i Colby Covington koji ga je porazio proteklog vikenda.

No, kako je borba Burnsa i aktualnog prvaka Kamarua Usmana u kombinacijama za UFC 256 koji se održava tek 12. prosinca, Edwards se nada da bi Dana White i društvo mogli novog izazivača tražiti u okršaju njega i Covingtona.

"Ne brinite, riješit ću se ja ovog rasističkog smeća u prosincu. Hajdemo vidjeti hoće li se i Colby priključiti 'Ne želim se boriti s Leonom klubu' i nastaviti bježati od mene kao i svi ostali", poručio je preko Twittera Edwards.

Spomenimo i da smo Leona posljednji put u kavezu gledali 20. srpnja 2019. kada je jednoglasnom odlukom sudaca porazio Rafaela dos Anjosa.

Je li po Vama borba Edwards vs. Covington trenutno ta koja za obojicu ima najviše smisla?

Linker
20. travanj 2024 09:55