UFC

Idući protivnik Pennu ponudio pomoć: 'Doseli se kod mene, treniraj sa mnom, a onda ću te svejedno prebiti'

Nik Lentz
 Instagram
Na posljednji incident u koji je bio uključen legendarni B.J. Penn, reagirao je i njegov idući protivnik, Nik Lentz. Borac protiv kojeg bi Penn trebao odraditi svoju posljednju UFC borbu ponudio mu je smještaj i dvoranu za trening.

Borba B.J. Penna i Nika Lentza ugovorena je prije svega na račun nekih ranijih nesuglasica. Naime, njih dvojica trenirali su zajedno 2014. godine pred Pennovu borbu protiv Frankieja Edgara, Nakon što je Penn istu izgubio, za poraz je okrivio njihovog zajedničkog nutricionista Mikea Dolcea, u čiju je Lentz stao obranu. Nazvao je Penna narkomanom i propalicom, a prepucavanja su se nastavila još neko vrijeme. Lentz i Penn nikad se nisu pomirili.

Nakon što se dogodio ovaj posljednji incident, Lentz je rekao kako održavanje njihove borbe nije upitno, unatoč tome što ona zapravo još nije niti službeno ugovorena. No, u razgovoru za TMZ dodao je još nešto.

"Netko treba dobro porazgovarati s njim i to je zapravo razlog zašto sam ja prihvatio borbu protiv njega. B.J., moraš posložiti svoj život, očito je nešto krivo tamo gdje živiš i možemo vidjeti kako tvoja slava i ugled polako blijede. Zbog toga ću ti dati priliku kakvu većina ljudi ne bi. Dat ću ti savjet, a onda ću ti pomoći", rekao je Lentz, da bi onda nastavio s iznošenjem svoje ponude za Penna:

"Trebaš se maknuti s Havaja, očito je kako si okružen s ljudima koji loše djeluju na tebe. Možeš doći na Južnu Floridu i živjeti kod mene. Osim toga, možeš trenirati u mojoj dvorani. Pripremit ću te za borbu bolje nego što bi to itko, no unatoč tome ću te svejedno prebiti. Izbit ću svo sranje iz tebe."

Lentz zapravo ima vrlo nisko mišljenje o bivšem dvostrukom UFC prvaku, ali vjeruje da mu putem dobrih batina može pomoći.

"Dakle, radit ćemo zajedno. Pomoći ću ti, pripremit ću te. Imam jako lijepo mjesto za tebe, upravo sam kupio novu kuću. Imam mjesto za tebe i trenirat ćemo jer te netko treba naučiti biti čovjek. Budući da si trenutno monstrum. Moraš to popraviti, razumiješ li? Netko mora to prekinuti prije nego završiš mrtav. Ja ću Pennu putem borbe pomoći više nego mu je itko u životu. Prebit ću ga, zaradit ću novac, ali ću mu unatoč tome pomoći", rekao je.

UFC se još uvijek nije izjasnio po pitanju planova s Pennom, no moguće je da će na kraju odustati od njegovog povratka u Octagon. Barem dok si ne dovede život u red, ako je to moguće.

Linker
17. svibanj 2024 12:31