UFC

Ilia Topuria rekao koja je njegova borba iz snova: ‘Santiago Bernabeu, Conor McGregor. Tako bi bilo da se mene pita‘

Ilia Topuria

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Topuria se već uživio u ulogu prvaka te je i na svom Instagram profilu u opisu napisao da je prvak perolake kategorije, no najteži dio posla je tek ispred njega

Neporaženog Iliu Topuriu ovoga vikenda čeka najveći i najteži zadatak u njegovoj profesionalnoj karijeri. Na UFC 298 priredbi napada Alexandera Volkanovskog i njegovu titulu u perolakoj kategoriji, a ako je suditi po njegovim medijskim istupima i izjavama, izazivač Topuria i više je nego samouvjeren.

Već je puno puta Ilia najavio kako će prvaka Volkanovskog nokautirati u prvoj rundi, a to je ponovno obećao i na jučerašnjoj press konferenciji. Osim toga, ponovno je izrazio želju da se bori protiv popularnog Conora McGregora, a ovoga puta je rekao i kako želi da Santiago Bernabeu ugosti tu borbu.

‘‘Da ja odlučujem, borio bih se protiv Conora McGregora, a lokacija bi bila Santiago Bernabeu. To bi bila borba na koju ja ciljam, a ja jako dobro znam koji su mi ciljevi‘‘, kratko je Topuria rekao na press konferenciji.

Novinari su ga pitali je li svjestan kakav izazov se u subotu nalazi ispred njega, odnosno, protiv kakvog borca se uistinu bori:

‘‘Oh, da, on će ostati upisan u povijest perolake kategorije jako dugo. U to sam siguran. On će biti zapamćen kao jedan od najboljih boraca u perolakoj kategoriji. Bio je jako dobar prvak. No, svejedno se vidim da ću ga nokautirati u prvoj rundi‘‘, odgovorio je.

Topuria se već uživio u ulogu prvaka te je i na svom Instagram profilu u opisu napisao da je prvak perolake kategorije, no najteži dio posla je tek ispred njega. Kako god, ukoliko uistinu provede sve što je govorio i najavljivao proteklih tjedana i mjeseci, to će uistinu biti ogromna stvar.

Linker
12. travanj 2024 21:25