UFC

Islam Makhachev nema ništa protiv okršaja s McGregorom: ‘Ako me UFC nazove, bit ću spreman‘

Makhachev i McGregor

 Screenshot (espn Mma)
Bisping je već najavio kako će UFC u slučaju pobjede nad Chandlerom McGregoru odmah dati napad na titulu, a Islam nema ništa protiv

Prošlog tjedna je službeno najavljeno kako će treneri sljedeće sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ biti Conor McGregor i Michael Chandler, a već je sad Michael Bisping najavio kako će Conor napasti titulu u slučaju pobjede nad Chandlerom. Za Conora vrijede drugačija pravila te koliko god se bunili, to je jednostavno tako.

Ove subote se održava UFC 284 priredba u Australiji, a predvode ju naravno Islam Makhachev i Alexander Volkanovski. Islam će pokušati titulu obraniti po prvi puta, dok će Volkanovski pokušati doći do pojasa u lakoj kategoriji i statusa dvostrukog UFC-ovog prvaka. Islam je s oduševljenjem dočekao Bispingove riječi te nema ništa protiv obračuna s popularnim McGregorom:

‘‘Chandler protiv Conora je dobra borba za MMA fanove, ali između mene i njih dvojice je jako puno mjesta. To je jednostavno dobra borba za fanove i to je to. Moji prijatelji bi bili uzrujani da se ta borba dogovori (Islam protiv Conora), ali kažem vam, ako me UFC nazove, ja ću biti i više nego spreman‘‘, rekao je Makhachev za MMA Junkie.

Za sada još uvijek nije poznato kada će se Chandler i McGregor obračunati, no to će vrlo vjerojatno biti na jesen ili čak krajem godine. Vijest koju je iznio Bisping nikako ne čudi jer se zna kakav je odnos UFC-a i Conora, tako da nema sumnje da će mu u slučaju pobjede nad Chandlerom dati napad na titulu.

Ukoliko bi se uistinu dogodila, borba između Makhacheva i McGregora bi sigurno probudila uspomene na onu s Khabibom i sve ono što se oko nje događalo. Da bi se ona i dogodila, Makhachev prvo mora proći Volkanovskog, a McGergor Chandlera.

Linker
11. svibanj 2024 15:31