UFC

Islamov trener tvrdi da postoji način na koji Volkanovski može pobijediti: ‘Moramo naći način kako to izbjeći‘

Mendez i Makhachev

 Instagram (javier Mendez)
Volkanovski je u prvom meču pokazao kako itekako može uhvatiti Makhacheva, no tada je u borbu ušao s punim kampom

Ove nas subote očekuje UFC 294 priredba i okršaj za titulu u lakoj kategoriji između Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog, a puno je onih koji su se obradovali kada su saznali da će upravo prvak perolake kategorije biti zamjenski protivnik nakon Oliveirine ozljede prošloga tjedna.

Iako je Volkanovski nebrojeno puta ponovio kako smatra da je u prvom meču pošteno izgubio od Makhacheva, i dalje je puno onih koji osporavaju Islamovu pobjedu. Islamov trener Javier Mendez je jučer rekao kako postoji jedan način na koji Volkanovski ipak može pobijediti njegovoga borca:

‘‘Problem prema mom mišljenju za Islama može doći iz jednog pitanja, a to je može li Volkanovski njega uhvatiti? Ako ga Alex uhvati, moguće je, ako ga uspije uhvatiti da ga i povrijedi. Svakoga se može uhvatiti i to je problem, moramo naći način kako da to izbjegnemo. Možemo li izbjeći krucijalne greške koje će Alex pokušavati iskoristiti?‘‘, zapitao se Mendez u svom podcastu.

‘‘Ja sam mu u kutu te će raditi sve što mu kažem, no problem jest također to što je Islam također snajper, ako vas on uhvati, padate. Ovo sve je lakše reći nego učiniti, ali moj savjet Volkanovskom bi bio da dođe i pokuša napasti Islama‘‘, dodao je.

Volkanovski je u prvom meču pokazao kako itekako može uhvatiti Makhacheva, no tada je u borbu ušao s punim kampom. Ovoga puta ulazi bez ikakvih ozbiljnih priprema, što je ustvari veliki rizik za obojicu. Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati ovu subotnju priredbu, koja će nam ponuditi odgovore na sva ova pitanja.

Linker
30. travanj 2024 03:56