UFC

Volkanovski si ne može priuštiti poštovanje prema Makhachevu: ‘Moram ići na brzi prekid, nokaut‘

 Alexander Volkanovski

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Završiti Islama Makhacheva definitivno nije lagan posao, a ako netko to ima mogućnost, onda je to definitivno Volkanovski

Vjerojatno nema puno boraca koji bi pristali na izazov kao što je to prošloga tjedna učinio Alexander Volkanovski, a upravo ga to, uz vještine u kavezu, izdvaja od ostalih. Ove će se subote na UFC 294 priredbi pokušati osvetiti Makhachevu za poraz iz prvog meča, a ovoga puta u meč ulazi bez kampa.

Prvi meč je bio jako blizak, a i danas će neki reći da je Volkanovski zaslužio pobijediti. Bez obzira na to, Volkanovski je rekao kako si ovoga puta neće moći priuštiti to da mu da previše poštovanja:

‘‘Očito, pokazao sam mu puno poštovanja kako i zaslužuje, ali trebao sam to povući nešto ranije. Sada je došlo to vrijeme, savršen je tajming da si više ne mogu priuštiti da mu pokazujem takvo poštovanje. Moram doći tamo i ići na finiš. Želim ga završiti. Osjećam da mogu ići pet rundi, ali nemojmo se brinuti oko toga. Idemo tamo poslati poruku, koja će biti ogromna za ostavštinu i o kojoj će se pričati‘‘, rekao je Volkanovski za MMA Junkie.

‘‘Garantiram vam da će pokušavati hrvati jer ja planiram ponijeti svoje teške ruke, koljena, ‘kickove‘ i sve ostalo. Vjerojatno misli da mu je najsigurnija oklada usporiti me i završiti u kasnim rundama. Nokaut, rani prekid‘‘, dodao je.

Što se može nego obojici poželjeti sreću i neka bolji pobijedi. Završiti Islama Makhacheva definitivno nije lagan posao, a ako netko to ima mogućnost, onda je to definitivno Volkanovski. Onaj koji uspije provesti svoj plan bolje će pobijediti, a mi jedva čekamo vidjeti tko će to biti.

Linker
04. svibanj 2024 14:10