UFC

Israel Adesanya ima svog favorita u glavnoj borbi UFC-a 300: ‘On će ga pobijediti u roku od dvije i pol runde...‘

Israel Adesanya

 SCREENSHOT/YOUTUBE/ISRAEL ADESANYA
Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije Israel Adesanya dao je svoj osvrt na predstojeći UFC 300 i borbu između Alexa Pereire i Jamahala Hilla

Vrijeme koje nam je ostalo do početka UFC-a 300 možemo mjeriti u satima. Mnogi su dali svoje predikcije i osvrte, no uvijek su nam najzanimljivije pretpostavke bivših prvaka ili boraca koji su dijelili oktogon s bar jednim borcem od dvojca koji se treba boriti.

Tako je i bivši prvak UFC-a Israel "The Last Stylebender" Adesanya (24-3) dao svoja razmišljanja na vlastitom YouTube kanalu FREESTYLEBENDER. Adesanya je inače četiri puta dijelio borilište s Alexom "Poatanom" Pereirom (9-2). Dva puta su dijelili MMA oktogon, dok ostala dva puta su svoj okršaj imali u kickboxing ringu. "The Last Stylebender" je samo jednom imao čast da njegova ruka bude podignuta, i to na UFC-u 287.

"Svi znamo što Alex voli raditi. Pet rundi, bit će to spor početak. Prvu rundu će pokušavati shvatiti jedan drugoga, baciti udarce da izmjere distancu... Alex će pokušati bacati svoje leg kickove dok će Jamahal tražiti najbolji recept za svoje direkte. Mislim da će Jamahal pobijediti nokautom kroz dvije i pol runde".

"Jamahal će ga samo odjednom pokušati dodirnuti. Bitno je da izbjegava leg kickove, znam da Jamahal posjeduje određene ‘lijekove‘ za to" rekao je Adesanya mirnim tonom.

Linker
16. travanj 2024 14:09