UFC

Israel Adesanya najavio veliki povratak na UFC-u 300? Pogledajte objavu koja je zagolicala maštu fanovima

Israel Adesanya

 ALEJANDRO SALAZAR/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Ako bi se ovo uistinu i dogodilo, vjerojatno bismo gledali trilogiju s Pereirom

Još uvijek čekamo objavu glavne borbe večeri UFC-a 300. Fanovi već dugo vremena nagađaju tko će predvoditi jubilarnu priredbu, a jedna od posljednjih objava mogla bi uzburkati duhove među MMA kibicima.

Naime, Israel Adesanya na Instagramu je objavio znakovit "story" s brojem 300 i natpisom:

"Bogovi moraju biti ludi..."

image

Instagram story Israela Adesanye

SCREENSHOT

Naravno, ako bi se ovaj povratak realizirao, za vjerovati je da bi se organizirala trilogija protiv Alexa Pereire. Podsjetimo, prvi put (u MMA-u) su se susreli na UFC-u 281 u studenom 2022. godine. Tada je "Poatan" napao pojas srednje kategorije te je u petoj rundi upisao nokaut vrijedan zlata kategorije do 84 kilograma. Adesanya se osvetio na UFC-u 287 u travnju prošle godine kada je istom metodom vratio pojas u drugoj rundi.

U međuvremenu je Pereira postao prvak poluteške kategorije trijumfom nad Jirijem Prochazkom na UFC-u 295 u studenom dok je Adesanya izgubio pojas protiv Seana Stricklanda na UFC-u 293. Samim time, povratnički meč za pojas u višoj kategoriji možda ne bi bio prikladna opcija, nadasve i logična, ali ništa nas ne bi trebalo začuditi ako govorimo o ovakvoj prigodi.

Naravno, sve je ovo samo na razini nagađanja te ćemo morati pričekati još neko vrijeme ne bismo li saznali tko će zapravo predvoditi jubilarni "event". Ono što sa sigurnošću svi mogu reći jest - jedva čekamo!

Linker
18. travanj 2024 00:09