UFC

Israel Adesanya odabrao svog večerašnjeg favorita: ‘Tri godine van ove igre je ogromna stvar‘

Jon Jones i Ciryl Gane 

 Patrick T. Fallon/AFP/Profimedia
Tvrdi kako je Gane nova generacija teškaša i da Jones nikako neće imati lagan posao, a otkrio je i svog favorita

Konačno je došao i taj dan! Jon Jones se noćas konačno vraća u kavez, a protiv Ciryla Ganea će predvoditi UFC 285 priredbu koja je na rasporedu noćas od 4:00 ujutro. Tada započinje ‘‘main card‘‘, dok sama priredba starta već od ponoći. Svakako se isplati ostati budan i pogledati cijelu priredbu jer je osim glavnog dijela, preliminarni isto odličan.

Postojale su razne teorije, prognoze i mišljenja, no svemu će noćas doći kraj. Postoje dobri argumenti od onih koji smatraju da će pobijediti Jones, a isto vrijedi i za one koji su na Ganeovoj strani. Bivši prvak srednje kategorije Israel Adesanya smatra da će Jonesova neaktivnost biti presudna u ovom meču:

‘‘Jon Jones je bio van svega tri godine. Gane je s druge strane bio veoma aktivan, a još je i nova generacija teškaša. Lagan je na nogama, ima odličan udarački dio i ima jako dobar grappling. Ljudi to zaboravljaju jer ga je Francis uspio srušiti, ali mislim da je tu faktor iznenađenja imao veliku ulogu. Francis je je**no snažan i zna hrvati‘‘, rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

‘‘To Gane nije očekivao jer je mislio da će s Francisom morati stajati i razmjenjivati, po čemu je Francis i poznat. Ali Gane je odličan grappler čovječe. Način na koji se bori kao teškaš je impresivan. Radi odličan ‘oblique kick‘, odličan rad nogama, odlične ‘submissione‘ ima. Čovječe, tri godine su velika stvar. Ako se želite ujutro buditi radi nekoga – Ciryl Gane je vaš čovjek. Mislim da će on pobijediti, ali ne bi me čudilo i da ‘Bones‘ to uzme‘‘, dodao je.

Što reći, osim da noćas od 4:00 budete uz male ekrane i pratite ovaj povijesni okršaj u teškoj kategoriji.

Linker
24. travanj 2024 04:26