UFC

Israel Adesanya se našao u problemima, tužit će ga bivša djevojka: ‘Pljunut ću na tebe, samo si me koštala novca!‘

Israel Adesanya

 CHANDAN KHANNA/AFP/PROFIMEDIA Chandan Khanna/afp/profimedia
Njegova bivša djevojka želi pola njegove zarade

Israel Adesanya ponovno je na vrhu UFC-ove srednje kategorije. Nakon što je izgubio pojas od Alexa Pereire na UFC-u 281, dugogodišnji prvak želio je vratiti pojas prvom prilikom, što je i učinio kada je porazio Pereiru nokautom u drugoj rundi na UFC-u 287. Unatoč pobjedi u kavezu, čini se da bi njegov osobni život mogao biti u problemima. Već se neko vrijeme čini da je Adesanya imao problema sa svojom bivšom djevojkom, Charlotte Powdrell, a sada se priča da će možda tužiti UFC prvaka.

Adesanya je vrlo otvoren kada je u pitanju borba, ali je prilično tih o svom privatnom životu. Nedavno je na društvenim mrežama objavio niz postova koji su obožavatelje naveli da povjeruju da možda ima problema s njom.

"Nikad mi nisi pomogla da zaradim novac, samo si me koštala novca. Sad misliš da zaslužuješ pola mojih sranja? Pljujem na tebe!", svojedobno je izjavio.

Ova vijest stigla je do UFC borca i prvog izazivača bantam kategorije Seana O‘Malleyja, koji je o tome govorio u nedavnoj epizodi svog podcasta. Tvrdio je da Powdrell želi uzeti polovicu novca koji je Adesanya zaradilo, unatoč tome što nikada nije bila u braku niti je imala djecu s njim, zbog vremena koje je provela brinući se o njemu i podržavajući ga u njegovom usponu do slave.

"Vidio sam da Izzy nešto tweeta i bio sam zbunjen jer zapravo nisam znao o čemu je riječ, ali Izzyjeva bivša djevojka želi pola njegovih s***a. Ne znam kakav je bio njihov odnos jer nisam ni znao da ima djevojku, ali željeti pola onoga što je zaradio je apsolutno smiješno", izjavio je "Suga".

Jasno je da ovo nije ugodna situacija za sve upletene, no Adesanya smatra da se ništa neće dogoditi prilikom tužbe, a treba popratiti hoće li mu se predviđanja zaista i ostvariti.

Linker
23. travanj 2024 09:09