UFC

‘Ja sam najbolji teškaš na svijetu, uništit ću i Jonesa i Miočića u jednoj noći ako treba!‘

Jon Jones i Stipe Miočić

 Profimedia
Tom Aspinall puca od želje za borbom koja bi mu mogla donijeti naslov neprikosnovenog prvaka UFC-ove teške divizije

Kao što smo prethodno izvještavali, Tom Aspinall bit će zamjenski borac za dugoiščekivani okršaj Jona Jonesa i Stipe Miočića (koji bi konačno trebao biti uprizoren 9. studenog u Madison Square Gardenu). Informaciju je najprije plasirao Dana White, a sada ju je potvrdio i sam britanski teškaš.

"Bit ću rezerva u borbi ako netko od njih dvojice otpadne. Vjerujte mi da ću biti tamo unutra i sat vremena ranije ako bude potrebno. Iskoristit ću priliku ako mi se ponudi. Trebao bih biti neprikosnoveni prvak u teškoj kategoriji, sada to svi znaju. Ne tražim to na temelju jedne slučajne pobjede već to pokazuje moj opus rada u posljednjih nekoliko godina, Uklonio sam sve kandidate koji postoje u ovom trenutku. Trebao bih biti UFC-ov neosporni teškaški prvak" istaknuo je Aspinall u razgovoru za Sky Sports.

UFC-ov privremeni "heavyweight" prvak pretprošlog je vikenda, u sunaslovnoj borbi večeri UFC 304 priredbe, nokautirao Curtisa Blaydesa za samo 60 sekundi i tako potvrdio svoju poziciju, ali i opravdao reputaciju potencijalnog budućeg vladara kraljevske divizije. Sukladno tome, Aspinallu je i dodatno poraslo samopouzdanje, a što potvrđuju dijelovi intervjua za Sky, osobito oni koji se tiču eventualnog ishoda njegovog okršaja s Miočićem i/ili Jonesom.

"Ja sam najbolji teškaš na svijetu, uništit ću ih obojicu u jednoj noći ako treba", podvukao je 31-godišnji Britanac.

Linker
15. rujan 2024 20:20