UFC

‘Ja sam ovdje još otkad se Tito Ortiz borio u UFC-u, a tog tipa bih prebio kao što sam i sve ostale!‘

Jon Jones

 Chris Graythen/Getty Images/Profimedia
Jon Jones odvojio je vrijeme kako bi fanovima odgovarao na pitanja koja su se uglavnom ticala Toma Aspinalla

Jedna od najiščekivanijih borbi u povijesti UFC-a, ona između Jona Jonesa i Stipe Miočića, za pojas prvaka teške divizije i monumentalno borilačko naslijeđe, konačno bi trebala biti uprizorena 16. studenog na UFC 309 priredbi u Madison Square Gardenu.

Navedena je borba trenutno u apsolutnom fokusu "Bonesa", koji si je u petak uzeo malo vremena i na X-u fanovima odgovarao na pitanja, jasno im dajući do znanja koliko ga eventualna borba s Tomom Aspinallom u ovom trenutku ne zanima.

"Cijenim to tapšanje po leđima. Moj je život bio ‘roller coaster‘. Ali osjećam da dobro starim, ušao sam u odličan životni ritam", poručio je Jones jednom fanu, a onda na pitanje drugog o tome razmišlja li o Aspinallu, odgovorio: "Ni najmanje, ali definitivno cijenim svu pažnju koju mi ​​poklanja. Relevantniji sam nego ikad, a nisam se ni borio. To je nevjerojatno".

Na opasku jednog obožavatelja kako se Aspinall borio dok je Jones bio neaktivan, osvojio privremeni pojas i obranio ga, 37-godišnji Amerikanac je napisao: "Ti mora da si novi fan. Ja sam bio ovdje uz sve generacije boraca još dok su se Matt Hughes i Tito Ortiz borili", a onda u drugoj objavio naglasio kako je maksimalno fokusiran na Miočića: "Ne možete doći ovako daleko u svojoj karijeri ako gledate preko svojih protivnika. Trenutačno se borim sa Stipom i garantiram vam da ćete to gledati".

Iako Jones odbacuje borbu s Aspinallom, ipak nije propustio istaknuti da je siguran kako bi pobijedio britanskog teškaša.

"Apsolutno, brate. Bližim se borbi za borbu i trenutačno sam na 111 kilograma. On vjerojatno smanjuje težinu kako bi se spustio u tešku kategoriju. Te noći kad bi se borili vjerojatno bi imao i preko deset kilograma više od mene, i bio bi sedam godina mlađi, ali ja bih ga i dalje prebio kao što sam i sve ostale. Samo naprijed, vi vjerujte u ‘hype‘, a ja ću nastaviti ono što sam uvijek radio - pobjeđivati", zaključio je Jones.

Linker
11. rujan 2024 11:01