UFC

Jake Paul savjetovao Jonesa da traži ogroman iznos borbu protiv Aspinalla: ‘Plus novac od prodaje PPV-a‘

Jake Paul, Jon Jones

 Fayez Nureldine/Afp/Profimedia, Patrick T. Fallon/Afp/Profimedia
Ostaje nam za vidjeti što će se dalje događati na relaciji Aspinall – Jones, a vrijeme će pokazati hoćemo li ovu borbu ikada gledati

Hoće li ikada biti borbe između Jona Jonesa i Toma Aspinalla, vjerojatno nitko ne zna. Jones se priprema za borbu protiv Stipe Miočića koja bi se, prema svemu sudeći, trebala održati u jedanaestom mjesecu, a cijelo to vrijeme Aspinall traži svoju priliku da postane neprikosnoveni prvak u teškoj kategoriji.

Idealan scenarij vjerojatno bi bio da se pobjednik između Miočića i Jonesa bori protiv Aspinalla, iako postoje velike šanse da će taj meč obojici biti posljednji. Kako god, mnogi savjetuju Jonesa da od UFC-a traži ogroman novac za tu borbu, a posljednji je to na X-u učinio Jake Paul:

‘‘Jon Jones ne izbjegava nikoga. On točno zna što radi. Pokažite mu novac – taj pravi novac, ne novac koji je za spin i narativ. On protiv Aspinalla je ogromno, 25 milijuna plus PPV se čini ispravno‘‘, napisao je Jake na svom profilu.

Ovo je uistinu ogroman novac kojeg UFC zasigurno neće dati nikome za borbu. Conor McGregor se tu nameće kao jedino ime, no za Aspinalla i Jonesa teško da će dati taj iznos. Jako ovo vjerojatno govori da isprovocira Danu Whitea s kojim već odavno nije u dobrim odnosima, iako i sam zna da od cijele te priče neće biti ništa.

Ostaje nam za vidjeti što će se dalje događati na relaciji Aspinall – Jones, a vrijeme će pokazati hoćemo li ovu borbu ikada gledati. Ukoliko Jones pobijedi Stipu, možda se i odluči na borbu protiv Aspinalla s obzirom na sve izrečeno u posljednje vrijeme.

Linker
05. rujan 2024 10:23