UFC

Jack Della Maddalena dobio protivnika za ovotjedni UFC, borit će se protiv debitanta u promociji

Jack Della Maddalena 

 SUHAIMI ABDULLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Suhaimi Abdullah/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Dva protivnika su mu otkazala za UFC 290

Isplatila se odluka UFC-ovog velteraša Jacka Della Maddalene da ostane u Las Vegasu nakon što su mu propala dva meča na UFC 290. Della Maddalena (14-2, 4-0 UFC) sada će pozdraviti novopridošlicu u UFC-u, Bassila Hafeza, koji uskače u manje od tjedan dana da se bori u UFC Apexu. MMA Junkie potvrdio je meč s više izvora nakon prvog izvješća Ariela Helwanija.

Della Maddalena se prvotno trebao suočiti sa Seanom Bradyjem 8. srpnja (sedmi mjesec) u T-Mobile Areni, ali Brady je bio prisiljen povući se s događaja zbog ozljede. Pronađen je zamjenski protivnik u Josiahu Harrellu, ali medicinski testovi prije borbe otkrili su rijetku bolest mozga, što je rezultiralo time da se i on mora povući iz borbe te je tako Della Maddalena ostao kratak.

Dok plan da se bori na UFC-u 290 nije urodilo plodom za Dellu Maddalenu, odlučio se motati po Las Vegasu u nadi da bi promocija mogla pronaći protivnika za sljedeću priredbu UFC on ESPN 49. Na njegovu sreću, dobio je protivnika u manje od tjedan dana prije borbe.

Hafez (8-3-1, 0-0 UFC) trenutno je u nizu od dvije pobjede kojeg čini pobjeda podijeljenom sudačkom odlukom nad UFC veteranom Anthonyjem Ivyjem i nokautom u trećoj rundi protiv Evana Cuttsa u Fury FC promociji, a sada će imati priliku pokazati što zna u najjačoj svjetskoj promociji, no očekuje ga jako težak izazov.

UFC on ESPN 49 predvodit će Holly Holm i Mayra Bueno Silva, a priredba će se održati u noći sa subote na nedjelju. Preliminarni dio kreće u 1:00, a glavni dio kreće u četiri ujutro.

Linker
02. svibanj 2024 09:53