UFC

Jack Della Maddalena ne obazire se na kritičare nakon teško izborene pobjede, poručio samo jednu stvar: ‘Želim borbu s Bradyjem!‘

Jack Della Maddalena (lijevo) i Bassil Hafez (desno)

 HANDOUT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Handout/getty Images/profimedia
Unatoč dobroj izvedbi Hafeza i iznad očekivanja mnogih, JDM misli da je meč ispravno bodovan

Jack Della Maddalena nije zabrinut zbog ljudi koji dovode u pitanje njegov performans ​​nakon što je pobijedio novopridošlicu Bassila Hafeza na UFC on ESPN 49 koji se održao sinoć. Della Maddalena (16-2, 5-0 UFC) bio je značajni favorit protiv Hafeza (8-4-1, 0-1 UFC), no poprilično se namučio da bi na kraju došao do pobjede podijeljenom sudačkom odlukom.

On misli da je mogao biti puno bolji u borbi, ali nakon što je skinuo kilograme za prošlotjedni UFC 290 i uz to da je ova borba zakazana u zadnji čas, odradio je najbolje što je mogao.

“To nije bila moja najbolja izvedba, ali je bilo jako zabavno. Došao sam i bila su to luda tri tjedna, a na kraju dana jednostavno moram ući u oktogon.. Bila je to teška borba, ali zbog toga sam došao ovdje", rekao je na konferenciji za novinare poslije priredbe.

Unatoč dobroj izvedbi Hafeza i iznad očekivanja mnogih, Della Maddalena misli da su suci ispravno bodovali meč, pri čemu su dvojica na sudačkim karticama presudila 29-28 u njegovu korist, a treći 28-29 za Hafeza.

"Mislila sam da sam pogodio jače udarce. Nikad ne znaš. Kad sam čuo da je riječ o podijeljenoj odluci, mislio sam da može ići u oba smjera. Drago mi je da je na kraju moja ruka ta koja je završila u zraku.”

Della Maddalena jasno je dao do znanja da ga nije briga što će netko reći o njegovim vještinama nakon borbe, ali se nada da jedna osoba misli da je prepoznala slabost. Australac se trebao boriti protiv Seana Bradyja (15-1, 5-1 UFC) na UFC-u 290 prije nego što je došlo do ozljede i promjene protivnika, a on bi volio vidjeti kako se taj okršaj ponovno ugovara na UFC-u 293 u Sydneyju 9. rujna (deveti mjesec).

“Bilo bi ‘cool‘ odraditi tu borbu – mislim da bi to bila sjajna borba. Nadajmo se da će vidjeti ovo i reći: ‘Da, volio bih se ići boriti u Sydney.‘ Želim borbu protiv Seana Bradyja. To je bila borba u koju sam stvarno uložio truda. On je visoko pozicionirani tip i mislim da mi ta borba može puno donijeti”, zaključio je.

Linker
27. travanj 2024 08:21