UFC

Jailton Almeida dobio je novog protivnika! Curtis Blaydes se ozlijedio i povukao iz borbe, a evo tko upada na njegovo mjesto

Jailton Almeida

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Borba se održava u Brazilu 4. studenog

Za one kojima je to možda promaklo, UFC se početkom idućeg mjeseca vraća u Brazil. Priredba će se održati 4. studenog u Sao Paulu, a u glavnoj borbi večeri trebali smo gledati teškaški okršaj između Jailtona Almeide i Curtisa Blaydesa. Ipak, došlo je do promjene plana jer se potonji ozlijedio, a UFC mu je našao zamjenu: "Malhadinho" će se boriti protiv Derricka Lewisa!

Ovu je vijest prvi prenio brazilski portal AG Fight, a to sada znači da ćemo gledati dvoboj devetorangiranog i desetorangiranog na ljestvici kraljevske kategorije UFC-a. Podsjetimo, Almeida je posljednji nastup odradio sredinom petog mjeseca kada je ekspresno završio Jairzinha Rozenstruika u prvoj rundi te potvrdio da se radi o jednom od najperspektivnijih boraca unutar kraljevske kategorije, a pobjeda nad "Razorom" bacila bi ga u visine i približila napadu na pojas, no ne sumnjamo da će i trijumf protiv Lewisa biti jednako vrijedan.

Što se tiče "Crne zvijeri", on je zadnji put kročio u oktogon na UFC 291 priredbi krajem srpnja kada je za samo 33 sekunde tehničkim nokautom razorio Marcosa Rogeria de Limu i tako prekinuo niz od tri poraza, a ako uspije slaviti protiv Almeide, to bi mu zasigurno vratilo karijeru na pravi put.

Jedva čekamo ovaj meč!

Linker
07. svibanj 2024 04:48