UFC

Jake Paul: ‘Conor treba mene više nego ja njega, izbio bih mu umjetne zube‘

Jake Paul
 Katelyn Mulcahy/Getty images/Profimedia
Youtuber za sebe smatra kako je veće ime od UFC-ove najveće zvijezde

Tyron Woodley nosi veliki teret na svojim leđima ususret borbi protiv Jakea Paula koja će se održati 29. kolovoza. Nerijetko se govori kako ''T-Wood'' zapravo ide u misiju spašavanja borilačkog sporta jer mladi youtuber ne planira stati s prozivkama mnogobrojnih UFC boraca. Ukoliko nakon Bena Askrena uspije savladati i UFC-ovog bivšeg prvaka Woodleyja, teško je i zamisliti koliko daleko će ići Jakeov ''trash talk''.

Paul je održao konferenciju za medije kao dodatnu najavu za borbu protiv Woodleyja, no nije propustio priliku da se dotakne Conora McGregora koji je pretprošlog vikenda izgubio od Dustina Poiriera na UFC 264 priredbi.

''Zabavna stvar je što sam predvidio sve što se dosad dogodilo. Prije 18 mjeseci pričao sam kako želim borbu protiv Conora i svi su mi se smijali. Sada se ja smijem Conoru koji slomljenog gležnja sjedi u kavezu i treba Jakea Paula više nego što ja trebam njega. Nudim mu 23 dolara za borbu. Budemo li se ikada borili, izbio bih mu umjetne zube iz njegovih je**nih usta. Dustin Poirier pobijedio je tog tipa. Nemojte me krivo shvatiti, Dustin je nevjerojatan borac i sjajan tip. Međutim, on je 10 centimetara niži od mene te 20 kilograma lakši (Paul je uzeo Poirierovu težinu na službenom vaganju kao mjerodavnu, op.a.). Dakle, Conor ne bi imao šanse protiv mene.'', rekao je Jake Paul okupljenim medijima.

Iako mladić tvrdi kako ga Conor treba, realnost je da Irac nikada nije izrazio niti najmanji interes za takvom borbom, a naročito je kritičan bio prema Floydu Mayweatheru nakon što je prihvatio borbu protiv Logana Paula. 24-godišnja Youtube zvijezda zatim se osvrnula na borbu protiv Woodleyja.

''Nikada nisi bio u ovakvoj borbi gdje cijela MMA zajednica računa na tebe. Zato ćes zaraditi najveću svotu u svojoj dosadašnjoj karijeri. Kada si gubio od Kamarua Usmana, Gilberta Burnsa, služio si se izlikama kako su oni najbolji borci. Što će se dogoditi kada izgubiš od Jakea Paula? Postat ćeš predmet ismijavanja na internetu. Pogledaj svoje trenere. Tko je tvoj trener uopće? Je li to Pedro Diaz ili Eric Brown? Možda je ipak Floyd Mayweather? Mijenjaš trenere jednako često kao što praviš djecu. Koliko djece ti imaš? Ti si 39-godišnjak koji ga ne zna izvaditi na vrijeme. Čovječe, sredi se.'', rekao je Paul te objasnio zašto će pobijediti Woodleyja.

''Spariram s najboljima na svijetu - Andrew Tabiti, Jean Pascal, J'Leon Love, Rob Sifar itd. Kada nokautiram Tyrona, ljudi će shvatiti da sam prava stvar. Prilikom sučeljavanja s Woodleyjem, vidio sam čovjeka koji je prihvatio borbu samo zbog dobre novčane isplate. Gledao sam čovjeka koji je višestruko puta pobijeđen i sada će biti umirovljen od strane Youtube-Disney zvijezde-boksača.''

Čini se kako je mlađi brat Paul poprilično samouvjeren da će nokautirati Tyrona Woodleyja, a ostaje za vidjeti hoće li se Conor McGregor ikada oglasiti po pitanju ovakvih prozivki.

Linker
20. travanj 2024 07:24