UFC

Jake Paul: ‘Radije bih se borio protiv Natea Diaza nego protiv pijanog Conora McGregora‘

Jake Paul
 Instagram (jake Paul)
Američka zvijezda smatra kako Conorova vrijednost drastično opada

Popularni Youtuber često je pokušao privući pažnju Conora McGregora kako bi došao do potencijalnog boksačkog meča protiv Irca. Velike su šanse da bi Paul bio deklasiran u toj borbi, no nema sumnje kako bi taj meč generirao ogromnu zaradu za sve uključene strane. Međutim, mlada Youtube zvijezda više nije naročito zainteresirana za borbu protiv Irca te smatra kako je on više nije top borac.

''On je dugo vremena bio tip oko kojeg se sve vrtilo te je uživao u centru pažnje, no njegova karijera sada je u silaznoj putanji. On propada, njegov omjer je 1-3 u zadnjih pet godina (Conor je na 1-3 u zadnje tri godine, op.a.) i čini se kako ljudi više ne mare za njega. Njegovo iskazivanje nepoštovanja prevršilo je svaku mjeru. Postoje razine do kojih se mogu tolerirati stvari koje izgovori pod izlikom da je ova igra borilačkih sportova takva. Međutim, postoji točka kada počnete izgledati glupo. Stvari koje on govori više nisu niti odraz nepoštovanja, on jednostavno djeluje glupo zbog stvari koje izgovara. Prvo prijeti ljudima da će ih ubiti, a zatim se zabavlja po noćnim klubovima u Los Angelesu. Mislim da je njegovo vrijeme prošlo, a njegov ego možda ne može prihvatiti tu činjenicu'', izjavio je Jake Paul za MMA Junkie.

Zanimljivo je da se upravo Paul uhvatio komentiranja Conorovih izjava. Činjenica je kako i mladi youtuber nerijetko prelazi granice dobrog ukusa, a možda bi ga trebalo podsjetiti na stvari koje je govorio Benu Askrenu ususret njihovoj borbi u travnju ove godine.

''Obećavam ti, 17. travnja bit će najgori dan tvog života. Kao što sam poručio djeci Natea Robinsona da ne gledaju meč, tvoju ću djecu također zamoliti. Benova djeco i ženo, molim vas nemojte gledati ovo jer će vaš tata biti krvav i bez svijesti na je**nom podu. 17. travnja to ne želite gledati. Odnosno, već ste ga vidjeli nokautiranog za pet sekundi od strane Masvidala. Djeca ti vjerojatno odlaze u školu gdje ih druga djeca ismijavaju, budući da im je tata nokautiran za pet sekundi. A sad će biti nokautiran od strane Jakea Paula. Molim vas, pustite tu djecu na miru.", izjavio je tada Jake Paul.

24-godišnju zvijezdu s Youtubea 29. kolovoza čeka četvrti boksački meč u karijeri. Bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley biti će s druge strane ringa, a Jake Paul se u nastavku razgovora za MMA Junkie dotaknuo potencijalnog protivnika nakon borbe protiv Woodleyja. Paul smatra kako borba protiv McGregora više nije tako primamljiva jer je Irčeva vrijednost drastično opala, a Nate Diaz djeluje mu kao puno zanimljivija opcija.

''Mislim da je Nate Diaz protiv Jakea Paula puno zanimljivija borba nego Jake Paul protiv pijanog Conora McGregora'', dodao je Paul aludiravši na Conorova učestala opijanja i navodne probleme s alkoholom.

Kompletan intervju Jakea Paula i Mikea Bohna (MMA Junkie) možete pogledati OVDJE

Linker
25. travanj 2024 00:50