UFC

Jamahal Hill Ankalaeva ne smatra inteligentnim čovjekom: ‘Po njegovim pokretima vidite da nije baš bistar‘

Magomed Ankalaev 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ankalaev je uistinu misteriozna osoba, a ako na sve to dodamo da ne govori engleski, to sve samo još više dodaje na dojmu

Prošloga je tjedna Magomed Anakalev nokautirao Johnnyja Walkera u njihovom međusobnom revanšu te je tako završio tu priču, a odmah nakon toga je izjavio kako je upravo on sljedeći borac koji mora napasti titulu u poluteškoj kategoriji koju trenutno drži Alex Pereira.

Međutim, Jamahal Hill se s tim nikako ne slaže, a osim toga što se ne slaže, jučer je odlučio propitati inteligenciju Magomeda Ankalaeva. Hill Ankalaeva ne smatra previše inteligentnim čovjekom, a rekao je kako u njegovom ponašanju i pokretima to može vidjeti:

‘‘To mu je jako čudna matematika kada ju već pokušava progurati. Prije svega, Magomed, ono, shvaćam da želi pogurati svoje stvari i sve to, jasno mi je da želiš ostvariti svoje snove, želiš napasti titulu i gladan si. Ali, buraz nije baš bistar, ne radi bistre stvari, kada se kreće jednostavno vidite da nije bistar. Tako da me ne čudi da i njegov pogled na ove stvari nije bistar‘‘, rekao je Hill na svom YouTube kanalu.

‘‘Ne možete ne znati kakva su pravila. Ne možeš udarati ljude koljenom u glavu dok su na podu, a uvijek i udaraš ljude u potiljak. Kažem vam, njegov IQ je jako nizak i te stvari se samo sve više vide‘‘, dodao je.

Ankalaev je uistinu misteriozna osoba, a ako na sve to dodamo da ne govori engleski, to sve samo još više dodaje na dojmu. Procjenjivati njegovu inteligenciju iza ekrana je ipak teško i nepravedno, a hoće li on biti sljedeći izazivač u poluteškoj kategoriji, pokazat će nam vrijeme.

Linker
26. travanj 2024 14:33