UFC

Jamahal Hill nakon poraza od Alexa Pereire prozvao bivšeg prvaka: ‘Bilo je što je bilo, a svi ćete ušutjeti kada ga nokautiram‘

Jamahal Hill

 CARMEN MANDATO Getty Images Via Afp
Dojmovi su se slegli nakon UFC-a 300, a ‘gubitnik‘ večeri traži novu šansu na ponovnom putu prema vrhu

UFC 300 borcima je pružio puno toga za dobiti, ali i za izgubiti. Ulozi su bili veliki, a jedan od onih koji su izgubili dosta toga bio je Jamahal "Sweet Dreams" Hill (12-2). Njemu je dosta toga "uzeo" Alex Pereira koji ga ironično njegovom nadimku uspavao svojom strahovitom lijevom rukom. Hillu također ne ide u korist to što je prvotno "glumio" veliki respekt da bi na sučeljavanju i press konferenciji svojim izjavama izgubio poštovanje kod brazilskog prvaka.

"Odvažio sam se velikoj nedaći i velikom izazovu te sam ostao ‘kratak‘ na najvišoj razini na svijetu. Dva puta sam se odazvao ‘short noticu‘ da se borim za titulu za koju se mnogi nikada neće boriti. Sada idemo na Jirija, potrudite se da se to dogodi" napisao je Hill na svom X računu te tom porukom jasno prozvao češkog borca i bivšeg prvaka Jirija Prochazku (30-4) koji je na istom eventu porazio srpskog borca Aleksandra "The Rocketa" Rakića.

Hill je također izjavio da je poraz iza njega, a da će svi ušutjeti kada sljedećeg protivnika nokautira. "To je igra koju igramo".

Čeh je već prozvao Alexa Pereiru na revanš jer ga je "Poatan" pobijedio još prošle godine te će sigurno biti djelomično isfrustriran ako se bude morao boriti s Hillom kako bi dobio priliku za revanš. Također, Čehu ne ide u prilog ni eventualni prelazak "Poatana" u tešku kategoriju kojega je on sam najavio.

Linker
22. travanj 2024 23:16