UFC

Jamahal Hill poslao poruku Alexu Pereiri: ‘Borit ćemo se, ali prije toga pobijedi nekog‘

Jamahal Hill

 LEANDRO BERNARDES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Leandro Bernardes/zuma Press/profimedia
Hill se također nada da će se Prochazka oporaviti da se mogu boriti u kolovozu

UFC prvak poluteške kategorije Jamahal Hill upozorio je Alexa Pereiru da će ga izazivanje dovesti do nepristojnog buđenja. Bivši prvak srednje kategorije Pereira (7-2, 4-1 UFC) najavio je prelazak u polutešku kategoriju, a Hill (12-1, 6-1 UFC) prihvaća izazov.

Hill doista misli da bi Pereira trebao ostvariti barem jednu pobjedu u diviziji prije nego što dobije šansu za naslov, ali ako završe u borbi, "Sweet Dreams" planira dominirati nad njime.

“Ako gledam na to koliko je pošteno za sve ostale u diviziji, da, rekao bih da mora pobijediti u borbi kako bi dobio priliku za naslov. Ipak, njegovo ime ima neku vrijednost, pa postoji i taj faktor. Nisam glup da zanemarujem činjenicu da bi to moglo igrati faktor u tome da se netko posvađa. Baš me briga. Kad dođeš do ove borbe, neće biti ono što misliš da bude", poručio je Hill.

Međutim, nije siguran hoće li Pereira moći podnijeti stilove top pet boraca kategorije da bi zaradio šansu za naslov.

"Osobno, mislim da mora pobijediti (u poluteškoj kategoriji). Ne znam koga će pobijediti jer će morati pobijediti nekoga u prvih pet. Znam da su mnogi od tih momaka u prvih pet jaki. I ti ćeš se morati uhvatiti u koštac s njima, a znam da mu to nije jača strana. Ali oni mogu stajati i mogu se uhvatiti u koštac, također. Uzbuđen sam, mislim da je to odlično za diviziju", zaključio je.

Hill je preuzeo upražnjeni pojas poluteške kategorije dominantnom pobjedom nad Gloverom Teixeirom na UFC-u 283 u siječnju te se nada da će se Jiri Prochazka (29-3-1, 3-0 UFC) oporaviti od operacije ramena na vrijeme za nastup na UFC-u 292 19. kolovoza (osmi mjesec) u Bostonu.

Linker
20. travanj 2024 04:32