UFC

Jan Blachowicz uzvratio Coreyju Andersonu: ‘Pobjegao si iz UFC-a nakon što sam te uspavao‘

Corey Anderson i Jan Blachowicz
 Screenshot (youtube, Mma On Point Extras)
Prvak UFC-ove poluteške kategorije Jan Blachowicz uvrijeđen je navodima Coreyja Andersona

Američki borac Corey Anderson uživa najbolje dane svoje karijere u Bellatoru. 32-godišnjak proteklog je vikenda nokautirao Ryana Badera nakon samo 51 sekundu borbe i time se plasirao u finale Bellatorova Grand Prix turnira. Corey Anderson netom nakon pobjede nazvao se najboljim borcem na svijetu kada je u pitanju poluteška kategorija. Dotaknuo se Corey i svog poraza protiv aktualnog UFC-ova prvaka Jana Blachowicza. Anderson tvrdi kako je podcijenio Poljaka jer ga je jednom već prebio.

Podsjećamo, Corey Anderson u veljači 2020. godine izgubio je nokautom od Jana Blachowicza, a to mu je ujedno i posljednji nastup pod okriljem UFC-a. Nanizao je Anderson tri pobjede u Bellatoru nakon toga, no Jan Blachowicz našao se uvrijeđenim zbog Coreyjevih izjava nakon pobjede protiv Badera.

''Samo malo. Dakle tip koji je pobjegao iz UFC-a nakon što sam ga uspavao i skoro umirovio, tvrdi da je najbolji nakon što je skupio par pobjeda u drugoj ligi. Možda sam ga udario prejako. Nisi častan u pobjedi i porazu, Corey. Postoje razine u ovome.'', napisao je Poljak putem svog Twitter profila

Naravno da se Corey Anderson odmah dotaknuo prvog meča koji se dogodio još 2015. godine. Tada je američki borac savladao Poljaka jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri odrađene runde.

''Nemojmo zaboraviti što se dogodilo kada sam u prvoj borbi učinio da izgledaš poput čovjeka-slona. Tada si napisao kako moraš otići kući i razmisliti o svojoj karijeri. Istina, završio sam nokautiran u našoj drugoj borbi ('lucky punch?'), ali ja sam od tebe napravio svoju ženu kroz punih 15 minuta. Tu se ne radi o sreći.'', uzvratio je Corey Anderson putem Twittera.

Borci iz Bellatora poput A.J. McKeeja, Coreyja Andersona, a nekoć i Ryana Badera, vole se nazivati najboljima na svijetu. Međutim, UFC je i dalje na glasu kao najjača svjetska MMA organizacija, a Baderu i Andersonu ne ide u korist činjenica kako su bili članovi UFC-a te unatoč dobrim izdanjima, nisu bili uspješni kao u Bellatoru.

Linker
18. travanj 2024 14:45