UFC

Je li Chael Sonnen upravo otkrio glavnu borbu večeri UFC-a 300? ‘Uistinu je točno!‘

Chael Sonnen

 DIEGO RIBAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Diego Ribas/zuma Press/profimedia
Fanovi su poludjeli kada su vidjeli ovu objavu na društvenim mrežama

Pisali smo nedavno o tome da se UFC 300 priredba bliži, a nekako se čini da bi to mogao biti promašaj. Naime, UFC-u nedostaje adekvatnih opcija kojima bi popunili "main card", a posebno im nedostaje borba koja bi predvodila tako velik "event".

Ipak, možda su nas demantirali. Nedavno je Alex Pereira na svom Instagramu objavio "30+300=3" te su mnogi pomislili da će na toj priredbi napasti i treći pojas, onaj u teškoj kategoriji. "Poatan" je to demantirao, no možda je to samo bila "duda varalica". Naime, Chael Sonnen ima znakovitu objavu na društvenim mrežama:

"Vau! 30+300 uistinu jest 3!"

Znači li možda ova objava upravo da će Pereira napasti treći pojas? Podsjećamo, privremeni pojas kraljevske kategorije drži Tom Aspinall, a budući da Dana White uporno tvrdi da će Jon Jones i Stipe Miočić odraditi borbu nakon što se "Bones" oporavi, nije nemoguće da doživimo ovaj scenarij.

Naravno, nikad ne treba otpisati i trilogiju s Israelom Adesanyom, ali ovo prvo čini se kao izglednija opcija. Fanovi su poludjeli kada su vidjeli ovu objavu na društvenim mrežama, a kako će tek biti ako se sve službeno potvrdi...

Linker
29. travanj 2024 21:31