UFC

Stipe Miočić odgovorio Aspinallu: ‘Jednom kada pobjedim Jonesa, razgovarat ćemo o borbi za ujedinjenje‘

Stipe Miočić

 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Još uvijek nemamo novi datum okršaja između Miočića i Jonesa, a ljeto ove godine je vjerojatno najranija moguća opcija

Još od osvajanja privremenog pojasa u teškoj kategoriji, Tom Aspinall ne prestaje s prozivkama na račun Stipe Miočića i Jona Jonesa. Kada je jednom Dani Whiteu dosadio i kada mu je on poručio da zašuti i čeka na svoj red, jasno vam je o čemu se radi. Ovaj pojas je tek osvojio, tako da je pomalo i nejasna tolika nestrpljivost s obzirom koliko još ima karijere ispred sebe.

Upravo je Stipe Miočić na njegovoj meti dosta češće nego Jones, vjerojatno zato što zna da je Stipe manje sklon ‘‘trash talku‘‘ te da mu vjerojatno neće odgovoriti, stoga preko njegovog imena može dobivati medijsku pažnju. Jučer je napisao kako je Stipe posljednji puta pobijedio kada je izašao GTA: San Andreas:

"Kada se Stipe posljednji put borio i pobijedio, GTA: San Andreas je upravo izašao na Play Stationu 2. On će se sljedeći boriti za naslov u teškoj kategoriji, ispred mene koji sam privremeni prvak, aktivan, i trenutno rangiran kao svjetski broj jedan. To me poprilično uzrujava", napisao je jučer na Twitteru.

Međutim, Stipe ovog puta nije šutio nego mu je odlučio odgovoriti:

‘‘Ja nikad nisam bio uzrok kašnjenju te borbe protiv Jona. Tom, jednom kada dođem do ove pobjede, razgovarat ćemo o ujedinjenju pojasa‘‘, kratko se javio Miočić.

Još uvijek nemamo novi datum okršaja između Miočića i Jonesa, a ljeto ove godine je vjerojatno najranija moguća opcija. Hoće li se Jones do tada oporaviti i hoćemo li končano svjedočiti ovom najvećem meču u povijesti UFC-a, vidjet ćemo tad, a Aspinall do tada može braniti svoj privremeni pojas.

Linker
26. travanj 2024 13:47